Subject image
Limba Engleză

Pot meditațiile la Engleză ajuta să înveți sau să-ți îmbunătățești skill-urile?

Meditațiile sunt una din metodele potrivite de a învăța o limbă nouă. Fie că ai nevoie să-ți îmbunătățești engleza, dezvolta vocabularul sau chiar a lucra la accent - meditațiile online sau offline cu meet'n'learn pot fi ajutorul perfect pentru tine. Află aici cum și de ce.

Meditatori la Engleză
Caută meditatori

Ce fel de ajutor îți trebuie la engleză?

Îți poți îmbunătăți engleza la nivel general sau business, sau chiar începe de la zero. Meditatorii noștri ajută copii și adulți să învețe engleză, dar oferă și lecții pentru grupuri, fie online sau în persoană, pentru companii, firme sau echipe de vânzări.

Vrei să înveți engleză online sau offline?

Majoritatea meditatorilor noștri oferă nu doar lecții față în față, dar și online. Lecțiile online la engleză pot fi un câștig, dar asigură-te că ai suficientă răbdare și un dispozitiv încărcat complet, pentru a te putea concentra pe lecție.

Cauți un meditator nativ la engleză?

Cu meet'n'learn poți învăța sau îți poți îmbunătăți engleza cu un vorbitor nativ. Este o metodă grozavă nu doar pentru a auzi, absorbi și vorbi engleză cu accent, dar și de a învăța despre culturile engleze, americane, canadiene sau australiene.

Meditații în persoană

Alege un meditator la engleză aproape de tine

Meditațiile private sunt o modalitate bună de a primi ajutor la engleză. În primul rând, alege dintr-o multitudine de meditatori nativi sau non-nativi aproape de tine - fie că vrei să îți îmbunătățești vocabularul conversațional sau la nivel business sau doar să clarifici puțin timpurile verbale în engleză.

Goals

Vorbește despre engleză, țeluri, timp și preț

Discutați despre care sunt așteptările tale de la lecțiile de engleză și dacă preferi să înveți engleza online sau în persoană. Dacă ești în căutare de lecții pentru copilul tău, asigură-te că îl incluzi pe cel mic în prima întâlnire.

Learn

Învață engleză și spune-le și celorlalți

Urmează planul creat cu meditatorul tău și îmbunătățește-ți engleza - de la scris, ascultat și citit la vorbit. Odată lecțiile terminate, lasă un review meditatorului. Va fi de ajutor tuturor celor care vor să învețe engleză - la fel ca ție!

Specifică-ți focusul

FAQ

Ce vor studenții să știe cel mai mult la engleză?

meet'n'learn este o platformă pentru meditații la engleză online & offline. Baza noastră de date conține mii de meditatori la engleză - nativi și non-nativi - în apropierea ta. Aceștia oferă lecții online sau în persoană. În primul rând, îți alegi meditatorul, apoi conveniți asupra prețului și a programului, după care puteți începe lecțiile de engleză. Plata pentru lecții este setată anticipat și poți plăti în siguranță cu ajutorul platformei noastre. Odată finalizată lecția, poți trimite un review meditatorului și ajuta și pe alții să se conecteze cu acesta.

Aici pe meet'n'learn vei găsi meditatori la engleză care predau și adulților și copiilor, dar și meditatori specializați în engleza pentru copii. Tu, ca părinte, ești binevenit să te alături acestor lecții.

Asta e una bună! Meditațiile sunt convenabile pentru mulți oameni pentru că sunt de obicei lecții unu-la-unu. Cu meditațiile față în față - online sau offine, ai atenția totală a meditatorului, lucru care rar se întâmplă cu profesorii de la școală. Totuși, dacă înveți o limbă străină la școală dar simți nevoia să o îmbunătățești, meditațiile private pot fi răspunsul la cum să avansezi la engleză.

Sigur! Ești un utilizator de engleză la nivel de bază (A1—Începător or A2—Engleză elementară)? Atunci cel mai probabil dorești să ajungi la un nivel de vorbitor independente (B1—Engleză intermediară sau B2—Engleză intermediar-avansat). Acest lucru nu este o problemă, din moment ce majoritatea meditatorilor noștri privați lucrează exact cu această scală. Și chiar dacă vorbești engleză foarte bine, meditatorii noștri te pot ajuta să te pregătești de certificările pentru nivelul autonom (C1—Engleză avansată sau C2—Engleză expert). Sfat: Asigură-te ce nivel de engleză vorbești, pentru ca meditatorul tău să știe de de unde să pornească și care este ținta pe care doriți să o atingeți împreună.

Multe persoane caută meditator la engleză pentru a-și îmbunătăți skill-uri concrete, precum accentul, scrisul, cititul sau ascultatul. Meditațiile private sunt una din metodele cele mai populare de a ajuta oamenii de a se pregăti la examene sau teste la engleză—TOEFL, IELTS, CAE, TOEIC, SAT scris, GMAT, STAMP, CAL EPT, UCELA (Cambridge) sau PTE Academic.

Este destul de individual. Din experiența noastră, studenții cu lecții online au făcut această alegere mai ales din considerente de timp și confort. Cu siguranță economisești timp cu lecțiile online. Majoritatea meditatorilor meet'n'learn oferă ambele variante de a învăța engleză. Așadar, recomandăm să le încerci pe amândouă și să vezi ce ți se potrivește ție mai bine.

Cu criza coronavirus, multe unelte de comunicare online s-au îmbunătățit. Învățatul englezei online a atins un alt nivel, mai bun. Deci da, poți învăța engleză folosind telefonul mobil, tableta sau laptopul. Doar asigură-te că ai timpul, spațiul și un cadru calm în timpul lecțiilor online, deoarece făcând acest lucru nu doar vei arăta respect meditatorului tău, dar vei și învăța mai repede!

Fie că ești complet începător sau aproape profesional ce are nevoie doar de a îmbunătăți anumite skill-uri, cel mai important pentru tine este să găsești un meditator aproape, care să predea engleză așa cum îți place. Credem - iar review-urile meditatorilor sunt dovada - că indiferent ce vrei să faci la engleză, cu meditatorul corect, poți reuși.

Nu, atunci când iei în considerare doar vorbitorii nativi. Da, dacă consideri și vorbitorii nativi dar si non-nativi. Plus, este atât de des utilizată, încât este considerată limbă internațională. Dacă îți pui această întrebare ca să aflii dacă este important să știi engleză, atunci recomandarea noastră este: “Absolut!“

Engleza nu este considerată una dintre cele mai dificile limbi din nume. Cu toate astea, are anumite complexități care crează probleme - timpurile verbale sau pronunția cu accentul corect englezesc. Chiar și aceste dificultăți pot fi depășite cu meditatorii meet'n'learn.

Toți meditatorii noștri primesc șansa de a primi o recenzie de la studenții lor. Acest lucru îți va oferi o imagine clară despre care este cel mai bun meditator la Engleză de lângă tine. Totuși, meditatorii noi cu puține recenzii pot fi mai puțin ocupați și se pot dovedi a fi minunați în a te învăța Engleză. Alege-ți meditatorul ți contactează-l. Dacă încă nu ești sigur, oferă-ți timp pentru a alege.

Întrebări de studiu la Engleză

Adaugă întrebare
Juraj S.
Care este diferența dintre Mr., Mrs., Ms., Miss - formule de adresare în limba engleză Știe cineva să-mi spună în ce situații se folosesc aceste formule de adresare?
Afișează toate întrebările de studiu
Europe

Meditații la engleză în străinătate

Unii studenți caută meditații la engleză în altă țară sau cu un meditator străin. Știi cum să spui meditații la Engleză în Engleză, Germană sau, de exemplu, Finlandeză?

Meditații la Engleză în germană: Englisch-Nachhilfe

meetnlearn.at

Meditații la Engleză în germană: Englisch-Nachhilfe

meetnlearn.ch

Meditații la Engleză în cehă: Doučování angličtiny

doucuji.eu

Meditații la Engleză în germană: Englisch-Nachhilfe

meetnlearn.de

Meditații la Engleză în daneză: Lektiehjælp i engelsk

meetnlearn.dk

Meditații la Engleză în finlandeză: Englanninkielen opetus

meetnlearn.fi

Meditații la Engleză în maghiară: Angol korrepetálás

meetnlearn.hu

Meditații la Engleză în suedeză: Läxhjälp i engelska

meetnlearn.se

Meditații la Engleză în slovacă: Doučovanie angličtiny

doucma.sk