Prețuri pentru meditatori


Ca meditator, crearea unui profil este gratuită. Pe meet'n'learn meditatorii plătesc doar pentru conectarea cu elevii. Comunicarea nelimitată cu elevii este posibilă cu ajutorul următoarelor opțiuni:

1 lună 39,00RON

facturare lunară

anulează oricând rezervă abonament
3 luni 69,00RON

facturare la fiecare 3 luni

anulează oricând rezervă abonament
1 an 179,00RON

facturare anuală

anulează oricând rezervă abonament

Ce au meditatorii de spus despre Meet'n'learn?

Jürgen

Prin intermediul meetnlearn.ro am putut să găsesc noi clienți pe care n-aș fi putut să-i contactez altfel. Țineți-o tot așa!

Bettina

În calitate de director al unui centru de suport și terapie din Munchen, apreciez cooperarea cu meet'n'learn. O mulțime de elevi și părinți și-au găsit drumul către noi și în acest fel au avut posibilitatea să-și îndeplinească țelurile academice și profesionale.

Jennifer

Sunt foarte mulțumit de serviciile pe care meet'n'learn le oferă. Am putut să intru în contact cu multe persoane amabile și mi-am putut și mări baza de clienți în mod semnificativ. Cu siguranță voi continua să folosesc meet'n'learn și o să îi recomand oricui vrea să devină meditator.

Daniela

Cred că acest site este unul foarte cool, profesionist și corect. Ofer meditații la engleză de 3 luni pe această platformă și cu ajutorul ei am ajuns să cunosc oameni minunați și mi-am făcut chiar prieteni prin intermediul meditațiilor de engleză pe care le ofer. Recomand cu încredere acest website. Sunt bucuros să fac parte din această comunitate, unde pot să fac ce-mi place cel mai mult: să predau! Un mare mulțumesc întregii echipe meet'n'learn.

plata sigură

Comodo SSL

metode de plată populare

furnizori de plată de încredere

Braintree