Subject image
Limba franceză

Cum te pot ajuta meditațiile la franceză?

Meditațiile la franceză sunt o metodă populară de a-ți îmbunătăți nivelul. Dezvoltă-ți vocabularul, exersează pronunția și pregătește-te pentru examene prin meditații online sau în persoană cu meditatorii noștri.

Meditatori la franceză
Caută meditatori

Care este nivelul tău de franceză?

Limba franceză este considerată destul de solicitantă, acesta fiind și motivul pentru care lecțiile private de franceză au devenit o metodă inteligentă de a învăța limba. Fie că ai nevoie de meditații pentru liceu sau la muncă, lecțiile pe meet'n'learn sunt potrivite și pentru copii și pentru adulți.

Preferi să oferi meditații la franceză online?

Aproape fiecare meditator privat la franceză de pe meet'n'learn oferă lecții online și în persoană. Lecții private pe Skype sau Zoom - învață franceză pe video - îți poate economisi timp, dar fi pregătit. Un microfon de calitate și un laptop/mobil încărcat sunt necesare pentru a avea lecțiile private la franceză online.

Cauți meditații la franceză cu un vorbitor nativ?

Cauți meditatori la franceză care sunt nativi? Am înțeles - lecțiile private cu un vorbitor nativ de franceză sunt o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți franceza și de a înțelege mai bine culturile franceze, canadiene, belgiene sau nord africane.

Meditații în persoană

Alege un meditator la franceză în apropiere

Meditații la franceză în zona ta? Nicio problemă. Fie că ai nevoie să-ți îmbunătățești franceza scrisă sau cauți meditator privat cu care să ai conversații în franceză, mai întâi vezi ofertele de lecții private din zona ta. Apoi, pe baza recenziilor sau a prețurilor, alege-ți meditatorul preferat.

Goals

Stabilește un preț, un program, și așteptările tale de la meditatorul tău la franceză

Care sunt așteptările tale de la meditațiile private la franceză? Cauți lecții online sau în persoană? Ai nevoie la meditații pentru admitere la liceu sau de absolvire? Meditatorul tău privat ar trebui de asemenea să cunoască preferințele tale orare precum și pe cele financiare.

Learn

Începe să-ți îmbunătățești franceza cu un meditator privat

Începe lecțiile private la franceză cu un meditator. Pregătește-te pentru examenele la liceu la franceză sau cele de admitere, exersează-ți pronunția și gramatica și apoi bucură-te de rezultate. La sfârșitul lectiilor poți de asemenea lăsa o recenzie pentru meditatorului tău.

Specifică-ți focusul

FAQ

Ce vrea majoritatea să știe la limba franceză?

meet'n'learn este o platformă pentru meditatori la franceză și studenți ce caută lecții private online sau offline. Baza noastră de date include sute de meditatori la franceză aproape de tine - localnici, străini, vorbitori nativi, toți oferă meditații la franceză fie pentru companii sau individuale. În primul rând îți alegi meditatorul, vă puneți de acord asupra prețului și a programului, apoi începeți lecțiile fie online fie în persoană. Plata lecțiilor se stabilește anticipat și se realizează în siguranță prin site-ul nostru. Odată ce ai terminat cu lecțiile private de franceză, îi poți lăsa o recenzie meditatorului, pentru a-i ajuta și pe ceilalți care caută meditații.

Meditatorii noștri oferă meditații la franceză de la 9€ pe oră. Prețurile variază în funcție de nivelul tău de franceză - de nevoile tale specifice de meditații la franceză. Meditații la franceză, literatură, conversații, franceză pentru la liceu sau business? Poți alege un meditator la franceză și în funcție de preț. Media prețurilor la meditații la franceză este undeva între 18€ și 20€.

Franceza este o limbă superbă, dar foarte solicitantă pentru majoritatea. Următoarele topicuri cauzează în general probleme studenților:
  • genurile în franceză
  • timpul viitor în franceză
  • timpul trecut în franceză
  • traducerile în franceză
  • pronunția în franceză
Cu toate acestea, nu este nevoie să te îngrijorezi - cu meditatorul potrivit, vei putea învăța franceză online sau în persoană.

Da. Pe meet'n'learn vei găsi meditatori dedicați predării pentru copii și adulți. Dar avem și meditatori la limba franceză specializați în pregătirea studenților pentru examene de admitere sau absolvire a liceului la franceză.

Asta e bună! Profesorii nu îți pot acorda întreaga atenție la orele de franceză de la școală. Așadar, mulți studenți la franceză din liceu apreciază meditațiile de pe meet'n'learn - funcționează pe baza abordării individuale a meditatorului. Fie că sunt online sau în persoană, meditațiile private la franceză funcționează de asemenea ca supliment la pregătirile clasice; acestea te vor ajuta, de exemplu, cu examenele de admitere la franceză.

Desigur! De la primul “Parlez-vous français?“ și până la certificatele DELF, DALF, DILF, sau TEF. De la începători în franceză la cei care au un nivel deja solid, dar care au nevoie să-și îmbunătățească pronunția, să capete cunoștințe generale sau să învețe gramatică. Meditatorii noștri te vor pregăti pentru testele DELF / DALF - de la nivel A1 (începător) la nivel C2 (expert, profesionist).

Poți învăța franceză și cu un meditator privat dacă vrei să obții o Carte de résident. Dar este important ca tu însuți să îți setezi un plan pentru a ajunge la nivelul de franceză necesar. Același lucru se aplică și pentru obținerea certificatului TEF Canada (unde ai nevoie să ajungi la un nivel CLB 7 sau mai bun) sau pentru a oțbine certificatul TEFAQ pentru regiunea Quebec.

Este individual. Pe meet'n'learn, studenții aleg lecțiile la franceză online în principal pentru că le salvează timp - nu este nevoie să se deplaseze nicăieri, au meditații la franceză acasă. Dar alții preferă meditațiile în persoană, poate găsind mai multă disciplină în timpul meditațiilor private individuale la franceză. Oricare ar fi varianta, majoritatea meditatorilor meet'n'learn oferă lecții online și în persoană sau o combinație de amândouă. Noi recomandăm să încerci ambele metode pentru a vedea care ți se potrivește mai bine.

Așa cum am menționat, franceza nu este o limbă simplă. În plus, pronunția nazală specifică poate crea de asemenea dificultăți. Dar poți învăța tot spunându-i meditatorului tău privat la ce anume vrei să lucrezi. Meditațiile de calitate la franceză fie personal sau online sunt metoda perfectă de a-ți îmbunătăți cunoștințele, pe lângă învățatul ei la școală.

Desigur, nu-ți putem da un răspuns 100%. Pentru anumite persoane durează mai mult să înțeleagă bazele gramaticii franceze, în timp ce pentru altele este un proces aproape imediat. Cu toate acestea, cu conștiința împăcată, îți putem spune că meditațiile online sau personal la franceză te vor aduce mai aproape de a atinge perfecțiunea aceste limbi romantice.

Toți meditatorii noștri pot primi o recenzie a lecțiilor lor de franceză de la studenți. Așadar, aceste păreri îți pot oferi o idee despre meditatorii la franceză din zona ta.

Aici poți găsi și meditatori specializați în predarea limbii franceze grupurilor - corporații sau diverse grupuri de persoane. În plus, unii dintre meditatorii noștri la franceză te pot ajuta cu meditații la franceză business - tot ce trebuie să faci este să trimiti o solicitare specifică pe meet'n'learn.
Europe

Meditații la franceză în străinătate

Unii studenți caută meditații la limba franceză în altă țară sau cu un meditator străin. Știi cum să spui meditații la franceză în engleză, germană sau, de exemplu, finlandeză?

meditații la franceză în germană: Französisch-Nachhilfe

meetnlearn.at

meditații la franceză în germană: Französisch-Nachhilfe

meetnlearn.ch

meditații la franceză în cehă: Doučování francouzštiny

doucuji.eu

meditații la franceză în germană: Französisch-Nachhilfe

meetnlearn.de

meditații la franceză în daneză: Tutoring fransk

meetnlearn.dk

meditații la franceză în finlandeză: Ranskan opetus

meetnlearn.fi

meditații la franceză în maghiară: Franciakorrepetálás

meetnlearn.hu

meditații la franceză în suedeză: Läxhjälp i franska

meetnlearn.se

meditații la franceză în slovacă: Doučovanie francúzštiny

doucma.sk