Ionut D.

Ionut D.

Responds within 5 hrs, to 70% of messages
70% 5 h
Acceptă studenți noi

Ionut D.

Acceptă studenți noi

Pret mic & Standard ridicat & Rezultate garantate

Preț De la 58 RON
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Experienta internationala (mai mult de trei ani petrecuti intr-o scoala internationala din Dubai cu grupe de varsta incepand de la gradinita pana la liceu) pe langa cei 12 ani in institutiile de stat si private din tara.

FOARTE IMPORTANT: daca trimiteți mesaj, lăsați și numărul de telefon. Mesajele mele de răspuns pe acest site ajung de obicei în folderul de SPAM al solicitantilor.

Manuale oferite GRATUIT (suport de hartie sau digital), din Anglia (Oxford), Spania, Germania sau Franta, usor de inteles, atractive, moderne, includ audio / video / subiecte de comunicare.

Raport calitate / pret deosebit. Prima lectie de evaluare - GRATUITA. Se ofera bon fiscal / factura, iar plata se poate face si cu cardul, prin POS, link de plata sau Revolut.

Seriozitate & performanta: rezultatele sunt GARANTATE - fosti si actuali cursanti activeaza acum in domenii si companii diferite, de prestigiu: doctori in strainatate, insotitori de zbor (Fly Emirates), HR in companii private gen Adient, Leoni, Lear, manageri firme private, studenti Danemarca etc.

Cursurile sunt doar online, pe Zoom, in acest moment, cu aceeasi eficienta ca in format fizic.

Tipuri de lecții

Standard lesson

58 RON / 55 min

poze și certificate