Despre noi

Conduși de setea de educație, ne-a venit ideea unei platforme online pe care oamenii să se poată conecta pentru a-și împărtăși cunoștințele offline.

 

Šimona Tomková

Šimona Tomková Šimona este studentă la facultatea de comunicare mass-media în Trnava. Ea are grijă de meditatori, ajutându-i să își îmbunătățească profilurile și să publice bloguri interesante. De asemenea, organizează întâlniri în comunitate, îi place să joace volei și în timpul liber coase.

Peter Trubačík

Peter Trubačík Un programator și un creator web căruia îi place să facă parte din proiecte de succes. Peter a absolvit studiile Facultății de informatică din cadrul Universității Technice din Košice. Din octombrie 2015 face parte din proiectul nostru. El are grijă de funcționalitatea site-ului nostru și de dezvoltările ulterioare ale acestuia. Îi plăcea să-și petreacă timpul liber la poligonul de tragere sportivă, dar acum este pasionat mai mult de ciclism, poker, psihologie și filme bune, fără reclame.

Juraj Svinčák

Juraj Svinčák Absolvent al Facultății de Tehnologie din Bratislava. Este cel mai important membru al echipei noastre. Capul lui este în permanență plin de idei entuziaste și realizabile. Este coordonatorul proiectului, care ne dă pe spate zi de zi cu ideile lui. Un atlet cu suflet mare, care este obișnuit să-și depășească limitele.

Tomáš Palkovič

Tomáš Palkovič Absolvent al Facultății de Matematică-Fizică precum și al Facultății de Management din Bratislava. Tomas este web developer și antreprenor din cap până-n picioare. În timpul liber îi place să facă sport și este pasionat de muzică. La muncă este cel care, neobosit, găsește mereu posibilitatea de a îmbunătăți totul.


Ján Kovács

Ján Kovács Designer web/grafic și designer și programator, sufletul ce stă la baza www.kovidesign.sk. Kovi a creat vizualele pentru platforma meet'n'learn. Web, design, identitate corporatistă, branding și nu numai, toate acestea reprezintă pasiunile lui. Este vorba de trend-uri, iar munca lui este impecabilă în domeniul design-ului. O poți găsi chiar și în galerii cunoscute. În afară de asta, este un cinefil declarat, pasionat de gourmet și fan F1.