Cum funcționează meet'n'learn?


Sunt studentPentru studenți

Sunt meditatorPentru meditatori

Găsește meditatori în zona ta

Contactează meditatori direct pe profilul acestora

Poți să găsești meditatori experimentați cu ușurință prin folosirea căsuței de căutare. Dacă un anume profil ți se pare interesant, vei putea contacta meditatorul direct folosind formularul de contact de pe profilul acestuia.

Înregistrează-te rapid

Te poți înregistra super rapid folosind rețelele sociale sau în mod tradițional, cu adresa de email și parola. Poți începe o conversație cu un meditator direct de pe profilul lui/ei imediat.

E gratis!

Ca student, meet'n'learn este gratis pentru tine. Poți căuta, găsi și contacta meditatori perfect gratuit. Prețul și plata pentru meditații rămân la înțelegerea dintre tine și meditator.
Continuă să citești

Întrebări frecvente de la studenți și părinți

Nu am primit răspuns de la niciun meditator până acum. Ce ar trebui să fac?

Nu te îngrijora! Doar postează o solicitare publică și încearcă să schimbi subiectul acesteia. Meditatorii din zona ta ar trebui să ia legătura cu tine. Doar dă click pe „ + creează solicitare ” și completează formularul. Salvează timp și griji și lasă meditatorii să te găsească!

Meditatorii primesc direct informațiile mele de contact?

Nu. Datele tale de contact sunt în siguranță și nu pot fi văzute de către meditatori sau alți utilizatori, din motive de securitate.

Găsesc și lecții online pe meet'n'learn?

Da. Mulți meditatori oferă lecții pe Skype sau alte chat-uri video și online. Poți cu ușurință filtra în căutări după „meditații pe Skype / online” si vei găsi ceea ce cauți.

Împarte-ți cunoștințele și câștigă și bani în acest timp

Creează-ți profilul - gratis

Înregistrarea pe meet'n'learn este gratuită. Creează-ți profilul ca meditator cu toate materiile la care oferi meditații și în orașul tău. Prin alegerea unei poze de profil prietenoase și a unui text personalizat, vei fi creat fundația unei impresii bune pentru studenți și părinți.

Găsește studenți noi

Acum studenții și părinții caută meditatori care te pot găsi în rezultatele căutărilor pe meet'n'learn. Aceștia vor trimite solicitări directe de meditații folosind formularul de contact de pe profilul tău. În plus față de solicitările directe, poți primi solicitări publice care fie au fost postate public, fie respinse de alți meditatori. În acest fel, șansele de a găsi studenți noi cresc vizibil.

Construiește-ți o reputație bună

Cu un profil de calitate, nu vei duce lipsă de studenți noi. Răspunde solicitărilor studenților și spune-le despre tine. Convinge-i că ești alegerea potrivită pentru ei.
Continuă să citești

Întrebări frecvent adresate din partea meditatorilor

Cum găsesc studenți noi?

Îți vom da câteva sugestii bune pentru a comunica cu studenții și a-ți îmbunătăți profilul. Suntem siguri că dacă le vei încerca, vei obține și rezultate. Dacă vei avea dificultăți, ne vom bucura să discutăm, pentru a putea reuși împreună.

Cum luați legătura unul cu celălalt?

Atunci când un student te contactează prin intermediul portalului, te vom notifica pentru ca tu să-i poți răspunde. Unii studenți sunt mai solicitanți și nerăbdători să primească un răspuns. Șansele tale cresc dacă răspunzi rapid.

De ce trebuie să plătesc pentru a debloca solicitări?

Noi percepem o taxă foarte mică pentru servicii și posibilitatea de a comunica cu studenții. Mulțumită acesteia putem să întreținem acest portal și să ne concentrăm exclusiv pe îmbunătățirea acestuia. Cu un abonament activ, poți comunica cu studenții nelimitat. Atunci când lucrezi eficient, investițiile tale pot fi recuperate înzecit.