Aurora D.

Aurora D.

Acceptă studenți noi

Aurora D.

Acceptă studenți noi

Pregătire la limba engleză (examene engleză bilingv, limbaje de specialitate, examene academia de poliție) la standarde superioare

  • -
Preț De la 35 RON/h
Materii pentru meditații:

Descriere

Sunt profesoară cu studii doctorale, licențiată în Filologie: limba engleză și limba română, cu o experiență de 25 de ani. Predau limba româbă, limba engleză și limba română ca limbă străină ( sunt autor de manuale de predare a limbii române ca limbă straină, autor de cărți de limba engleză). Ofer pregătire pentru limba engleză și limba română pentru candidații care susțin examenele pentru admiterea la școlile de poliție și militare, academia de poliție și militară; ofer cursuri pentru limba engleză ( de la nivel începator la avansat). Ofer cursuri și meditații de limba engleză pentru copii începând cu varsta de 7 ani; ofer pregătire pentru examene academice IELTS, TOEFL, Cambridge CAE, PET, etc. Ofer cursuri de engleză pentru limbaj specializat (business, turism, IT, juridic, medical, cabin crew etc). Ofer asistență și suport efectuare teme la limba engleză, începând cu clasa pregătitoare și terminând cu nivelul universitar ( suport teme înseamnă explicare lecția de zi, efectuare teme, explicare lecția următoare)
Programele sunt personalizate ( prețul poate fi personalizat), indiferent dacă sunt lecții pentru adulți sau lecții pentru copii; tematica este structurată pe diverse domenii de activitate; iar serviciile de meditatii la limba engleză sau la limba română online sunt la standarde superioare.