Ion B.

Ion B.

100% 31 h
Acceptă studenți noi

Ion B.

Acceptă studenți noi

ISTORIA nu trebuie să fie o povară

Preț De la 90 RON/h
Materii pentru meditații:
Descriere Recomandări

Descriere

Istoria m-a atras încă din școala. Am observat că era foarte ușor pentru mine să înțeleg cerințele și să identific răspunsurile corecte, așa că am decis să merg la olimpiadă unde am obținut premiul I.

În clasa a-12-a am început să ofer meditații, chiar colegilor mei, iar până acum am ajuns să am experiență de aproximativ 10 ani în aceeastă activitate.

Am continuat studiul istoriei, licență și master la Facultatea de Istorie, Universitatea din București, însă am ales să mă bucut și de o experiență internațională cu o bursă Erasmus.
În prezent urmez cursuri doctorate la aceeași instituție și meditator în cadrul centrului Historion

Plecând de la realitatea examenului de Bacalaureat, care prevede probe la mai multe materii și de la faptul că unii elevi susțin și admitere la facultate, am optimizat pregătirea la ISTORIE

Materialele sunt eficientizate, iar stilul de predare pleacă de la barem și nu de la materie pentru a evita informația inutilă, pierderea timpului sau epuizare.

Metoda folosită pune în centru nevoile elevului, stătea de bine și viitorul său.

Fiecare elev este unic, găsim împreună situații specifice pentru rezolvarea nevoilor de învățare.

Recomandări (1)

Antonia B.

Antonia B.

Referințe neverificate

După prima lecție susținută am încredere ca pot trece de aceasta etapa importantă. Este un om înțelegător, atent și foarte priceput în ceea ce face. Totodată, lecțiile sunt structurate și foarte ușor de înțeles. Vă mulțumesc pentru ajutorul pe care mi-l dăruiți!