Ion B.

Ion B.

Відповідає протягом 21 години на 100% повідомлень.
100% 21 год.
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Ion B.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

ISTORIA nu trebuie să fie o povară

  • 5/5 (оцінка від 1 учня)
  • 3 проведених заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  149 RON/год.
Ціна Від 149 RON/год.
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Meditator cu 10 ani vechime în domeniu, absolvent de ISTORIE licență și master, studii doctorale la Școala Doctorală de Istorie, UB. Toți cursanții mei și-au atins obiectivele, rată de promovabilitate 100%, note de 10 la ISTORIE 40%.

Folosesc o metoda optimizată de abordare a examenului de bacalaureat la Istorie. Metoda s-a dezvoltat și îmbunătățit în ultimii 10 ani, dovedit eficiența atât la clasă cât și în cadrul meditațiilor particulare.

Anul acest locurile sunt limitate. Îmi doresc să pot ajuta 5 elevi să obțină nota dorită, fără să tocească, fără să ajungă la epuizare, fără să piardă timp în doar 14 ședințe.

Istoria m-a atras încă din școala generală. Am observat că era foarte ușor pentru mine să înțeleg cerințele și să identific răspunsurile corecte, așa că am decis să merg la olimpiadă unde am obținut premiul I.

În clasa a-12-a am început să ofer meditații, chiar colegilor mei, iar până acum am ajuns să am experiență de aproximativ 10 ani în aceeastă activitate.

Am continuat studiul istoriei, licență și master la Facultatea de Istorie, Universitatea din București, însă am ales să mă bucut și de o experiență internațională cu o bursă Erasmus.
În prezent urmez cursuri doctorate la aceeași instituție și meditator în cadrul centrului Historion

Plecând de la realitatea examenului de Bacalaureat, care prevede probe la mai multe materii și de la faptul că unii elevi susțin și admitere la facultate, am optimizat pregătirea la ISTORIE

Materialele sunt eficientizate, iar stilul de predare pleacă de la barem și nu de la materie pentru a evita informația inutilă, pierderea timpului sau epuizarea.

Metoda folosită pune în centru nevoile elevului, starea de bine și viitorul său.

Fiecare elev este unic! Împreună vom găsi rezolvare la situațiile specifice pentru rezolvarea nevoilor de învățare.

Strategia utilizată vizează predarea, înțelegerea materiei și rezolvarea corecta a subiectelor în 14 ședințe în așa fel încât, să te poți bucura de clasa a XII-a și să te concentrezi pe alte lucruri de interes pentru tine: alte materii, admitere la facultate, pasiuni, sport etc.

În 14 ședințe vei fi capabil să înțelegi materia, să înțelegi cerința subiectelor și să înveți modul de rezolvate a exercițiilor pentru fiecare lecție și subiect.

—Ofer meditații în grupă de până la 5 elevi cu preț de 100 de lei/ședința, cu posibilitatea de aplicării unor reduceri sau bonusuri dacă vii alături de colegi sau prieteni.

—Organizez curs intensiv maxim 30 de elevi care cuprinde 14 ședințe (7 săptămâni), modul special pentru creșterea performantei de învățare, simulare, materiale, ghid gratuit și modul pentru un Start Smart în viața de student totul la doar 978 de lei întregul curs.

Se aplica reduceri pentru cooptarea unor colegi sau prieteni.

Cursul începe cu minim 15 elevi.

În cadrul sesiunilor practice ce vizează rezolvarea subiectelor se lucrează în grupe.

—Meditațiile în regim individual reprezintă un produs premium care implica pe lângă toate celelalte și o puternică secvența de Coaching/mentorat, motiv pentru care prețul este stabilit în urma unei discuții.

Типи уроку

Lecție de probă

Acest tip de lecție ne va permite să ne cunoaștem și ne va ajuta să vedem dacă putem lucra împreună. Vei descoperi stilul, metoda mea de predare și vei putea vedea ce tip de materiale folosesc. Tot acum vei afla că lecțiile se desfășoară plăcut și că vei obține o notă frumoasă destul de ușor și într-un timp destul de scurt.

Безплатно / 15 хв.
Istorie-Lecție standard

Ne pregătim cu plăcere și eficiență pentru BAC

149 RON / 120 хв.
Alexandru P.

Alexandru P.

3 проведених заняття

La inceputul lunii iunie m-am hotarat sa dau bacul in sesiunea de toamna. Macar la o materie, am ales istoria si eram sceptic ca voi lua 6, eu terminand liceul acum 7 ani la fara frecventa si pornind mai de jos si decat o persoana care a terminat la zi. Am plecat de la ideea ca va fi o incercare. Cu asta in minte l-am gasit pe domnul Ion Bunescu si am inceput pregatirea. De la bun inceput mi-a inspirat profesionalism si incredere nu doar in materialele pe care le are si abilitatea dansului de a preda si de a ma face sa inteleg ci mi-a oferit incredere si in mine. Astfel m-a ambitionat si chiar credeam ca voi lua 6. Am facut pregatire aproape 2 luni ca doar atat mai era pana la bac, eu invatam in fiecare zi dupa serviciu si rezultatele se vedeau in testele pe care le faceam. Dupa ce am dat bac-ul i-am spus ca am stiut si ca ma astept la un 8, surpriza face ca am luat 9.60 la istorie, eu, o persoana care nu spera macar la un 6 acum nici 2 luni. Un profesor care m-a facut sa inteleg istoria nu doar sa o invat, care s-a mulat pe caracterul meu si timpul meu liber destul de limitat. Aceasta intelegere a istoriei ma va ajuta nu doar la luarea unei note mari la bac dar si in intelegerea evenimentelor din jurul meu mai buna. Il recomand din toata inima si am doar cuvinte de lauda. Nota de 9,60 o consider un efort in echipa deoarece fara domnul Ion probabil continuam sa sper doar la un 6.

Відповідь репетитора:

Mulțumesc, Alexandru! Ești un exemplu că dacă ai motivație se poate reuși în orice condiții, chiar daca pleci de la 0 și destul de rapid. Ai aplicat strategia și metoda întocmai. Eforturile tale au dat rezultate. Mă bucur că împreună am putut realiza ceva frumos pentru tine! Mult succes!

Antonia B.

Antonia B.

Неперевірена заявка

După prima lecție susținută am încredere ca pot trece de aceasta etapa importantă. Este un om înțelegător, atent și foarte priceput în ceea ce face. Totodată, lecțiile sunt structurate și foarte ușor de înțeles. Vă mulțumesc pentru ajutorul pe care mi-l dăruiți!

Відповідь репетитора:

Mulțumesc, Antonia! Felicitări pentru rezultatele tale și pentru seriozitate. Mult succes în viitor!