Belean R.

Belean R.

Belean R.

Meditații eficiente la matematică, română și fizică

Materii pentru meditații:

Descriere

Meditațiile le susțin într-un mediu calm și liniștit, cu explicări repetitive (dacă e cazul), cu multă răbdare, stimularea gândirii prin teste de aptitudini, interacțiunea cu elevul și afirmarea creativității. Astfel, elevii vor prinde încredere în cunoștințele lor, iar rezultatele școlare ale acestora se vor îmbunătăți substanțial, iar nota la examenele naționale va fi pe măsura așteptărilor.

Ofer meditații atât fizic (Sibiu, Centru), cât și în mediul online, pe diferite platforme de contact (Zoom, Meet sau orice metodă convenabilă elevului).

Promovabilitatea examenelor naționale este 100%. Prețul pentru 1h30min (90 min) de meditație este de 70 de lei, cu posibilitatea prelungirii până la 2 ore (120 min) fără niciun cost suplimentar (în funcție de situații, lecții, etc). Ședințele pot fi individuale sau în grupe (dacă doriți să mai veniți cu cineva).

Dețin numeroase materiale, cărți și culegeri, precum și materiale din care m-am pregătit eu, astfel putem lucra din mai multe surse, pentru a cuprinde toată materia mai eficient.