Subject image
Limba latină

Meditații la latină - cum funcționează?

Limba latină este importantă în mod special în drept, medicină, științe naturale sau pentru studenți la limbi străine. Mulți dintre ei primesc lecții private la latină de la meditatorii noștri pentru a se pregăti pentru examenele de admitere la aceste materii.

Caută meditatori

Care este nivelul tău de latină?

Latina este mama multor limbi ale lumii. De obicei, ai nevoie de meditații la latină pentru a studia dreptul, istoria, medicina sau limbile străine. Meditatorii noștri din apropierea ta te vor ajuta să-ți îmbunătățești vocabularul și să înțelegi regulile gramaticii latine.

Preferi meditațiile online la latină?

Meditatorii la latină de pe meet'n'learn oferă meditații online și individuale. Meditațiile la latină private prin video - Latină pe Skype sau Latină pe Zoom - îți vor salva timp. Totuși, vei avea nevoie de un microfon de calitate, camera ta și un telefon mobil/computer încărcat. Acestea sunt esențiale pentru lecțiile private online la latină.

Cauți meditații la latină pentru studenți la istorie, latină pentru medici sau latină pentru farmaciști?

Atunci când cauți meditații private la latină, este o diferență dacă studiezi medicina sau istoria. Ce este necesar pentru a-ți îmbunătăți latina depinde de materia pe care o studiezi. Dacă studiezi dreptul, un student mai mare și mai experiementat decât tine poate fi meditatorul perfect.

Meditații în persoană

Alege un meditator la latină în orașul tău

Dacă cauți meditații la latină private în persoană, un meditator de latină în zona ta este cel mai confortabil. Fie că ai nevoie de latină medicală, pentru drept, pentru examene de admitere, mai întâi trebuie să vezi oferta de meditatori disponibili în zona ta.

Goals

Setează un preț, planifică, și țintele tale cu meditatorul tău privat de latină

Setează așteptări de la meditațiile private la latină. Cauți meditații online sau preferi în persoană? Ești student și ai nevoie de meditații pentru examenele de admitere în latină? Sau ai nevoie de latină pentru că studiezi medicina sau dreptul? Explică-i ideea ta de disponibilitate temporală sau capacități financiare meditatorului tău de limba latină.

Learn

Pregătește-te pentru examene cu meditații la latină

Ia lecții la latină cu un meditator privat. Primește sfaturi despre ce vei avea nevoie, ex. latină pentru admitere la medicină sau farmacie. Când lecțiile tale private se vor fi terminat, nu uita să evaluezi meditatorul - acest lucru îi va ajuta pe viitorii studenți și meditatori la latină.

Specifică-ți focusul

FAQ

Ce vor studenții să afle cel mai des la latină?

Pe meet'n'learn vei găsi meditatori la latină care vor răspunde solicitării tale de meditații online sau în persoană. Platforma noastră oferă meditații în apropiere - concentrându-se pe studenți la limbi străine, medicină, farmacie, drept și mai pe domenii de nișă precum anatomia latină. Poți alege un meditator, stabili un preț și un orar și începe lecțiile private la latină. Plata pentru ore este prestabilită - întotdeauna vei plăti în siguranță prin platforma noastră. După terminarea lectiilor private la latină, de ex. după absolvirea examenelor de admitere, îi vei putea lăsa o recenzie meditatorului tău.

În persoană sau online, meditațiile la latină încep de la doar 5 euro pe sesiune. Prețurile depind dacă ai nevoie de meditații la latină în domeniul sănătății, al istoriei, latină pentru anatomie, terminologie latină sau latină pentru studenți la drept sau avocați. Poți alege de asemenea un mediator la latină bazat pe preț. Prețul în medie pe oră pentru un meditator la latină este între 9 și 15 euro.

Bună întrebare! Meditațiile la latină merg perfect ca supliment la latina ta în farmacie, medicină, istorie, drept sau alte studii. Cum am menționat deja, studenții mai mari te pot medita la testele la latină oferindu-ți lecții fie online sau în persoană. În acest fel, meditațiile la latină devin mai specifice - îți va fi mai ușor să te pregătești pentru cerințele specifice la latină.

Da. Unii dintre meditatorii noștri la latină sunt specializați în latina pentru drept.

Desigur. Studenții la medicină sunt conectați de limba latină, ceea ce este și motivul pentru care meditațiile la latină pentru medici sunt foarte populare.

Da. Meditatorii noștri oferă meditații la latină specifice - meditații la latină cu focus pe anatomie.

Bazele limbii latine pentru studenții la farmacie reprezintă cel mai des întâlnit subiect pentru meditatorii noștri. Deci da, oferim meditații la latină pentru farmaciști.

Sigur. Latina este baza multor limbi ale lumii, ceea ce reprezintă și motivul pentru care o vei întâlni nu doar dacă vei studia latina în sine, ci și alte materii precum italiana sau franceza.

Întotdeauna depinde de ce meditator la latină preferi. Meditatorii la latină ce oferă lecții online au experiență cu predatul online și te pot cu siguranță pregăti pentru examene de admitere sau de absolvire la latină. Cu toate acestea, mulți studenți preferă lecțiile în persoană. Sunt și meditatori cu care poți conveni să combini lecțiile online la latină cu cele în persoană.

Spune-i meditatorului tău la latină pe ce anume vrei să te concentrezi. Meditațiile private la latină sunt o metodă excelentă de a învăța latina pentru avocați sau medici. Dacă te interesează latina ca hobby și vrei să o îmbunătățești doar pentru că iubești limbile, cu siguranță vei găsi meditatorul ideal pentru tine la noi.

Cel mai important lucru este să știi sigur ce anume vrei să știi la latină și ce poți obține prin meditații. De exemplu, dacă ai nevoie de latină la drept, meditatorii care stăpânesc cel mai bine subiectul de pot ajuta cu meditații la latină mai bine decât meditatorii la latină pentru farmaciști. Dacă ai nevoie de latină pentru medicină, probabil vei găsi un student la medicină care te va ajuta cu termenii medicali în latină. Dacă te interesează latina istorică, meditatorii tăi cel mai probabil vor fi cei care au studiat latina și istoria.
Europe

Meditații la latină în străinătate

Unii studenți caută meditații la limba latină în altă țară sau cu un meditator străin. Știi cum să spui meditații la latină în engleză, germană sau, de exemplu, finlandeză?

meditații la latină în germană: Latein-Nachhilfe

meetnlearn.at

meditații la latină în germană: Latein-Nachhilfe

meetnlearn.ch

meditații la latină în cehă: Doučování latiny

doucuji.eu

meditații la latină în germană: Latein-Nachhilfe

meetnlearn.de

meditații la latină în daneză: Tutoring latin

meetnlearn.dk

meditații la latină în finlandeză: Latinan opetus

meetnlearn.fi

meditații la latină în maghiară: Latinkorrepetálás

meetnlearn.hu

meditații la latină în suedeză: Läxhjälp latin

meetnlearn.se

meditații la latină în slovacă: Doučovanie latinčiny

doucma.sk