Alexandru P. Identitate verificată

Alexandru P.

Identitate verificată
Acceptă studenți noi
Lecție de probă gratuit

Alexandru P.

Acceptă studenți noi
Lecție de probă gratuit

Ofer pregatire pentru admiterea la Liceul N. Tonitza si Unarte

  • Oferă lecții online
  • De la  125 RON/h
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 125 RON/h
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Ofer pregătire individuală sau de grup la pictură si desen pentru toate persoanele interesate de a-și dezvolta latura artistică, atât copii, cât și adulți și, de asemenea, ofer pregatire pentru examenul de admitere de la Liceul de Arte Plastice "N. Tonitza" și pentru admiterea la Universitatea Națională de Arte.

Sunt artist plastic si profesor, absolvent al Universitatii Nationale de Arta, Bucuresti, am ambele module pedagogice terminate, si sunt pasionat de arta și de predarea acesteia și îmi place să transmit acest meșteșug celor care își doresc asta. Consider că fiecare persoană are propria sensibilitate și trebuie abordată într-un mod aparte pentru a se putea exprima cât mai autentic, astfel încât să poată transmite cât mai multă emoție prin creația sa.
Cred că menirea unui profesor este mai mult decât cea de a oferi informații și consider ca un profesor bun este acela ce poate să își îndrume elevii să se dezvolte atât pe plan artistic, cât și pe plan emoțional.


Meditatii private de grup (max. 4 pers) -
125 de lei

Tipuri de lecții

Lecție de probă

Lecție de probă gratuită la desen sau pictură în grupe de 4 persoane. Pentru cei doritori să se pregateasca pentru examenele de admitere la facultați, şcoli sau licee de artă sau pentru cei ce vor sa practice arta ca hobby. Vino şi vezi dacă iti place!

Gratuit / 120 min
Lecție de grup (max. 4 persoane)

Lecție de desen sau pictură in grupe de 4 persoane. Pentru cei doritori sa se pregateasca pentru examenele de admitere la facultați, şcoli sau licee de artă sau pentru cei ce vor sa practice arta ca hobby. (2 ore şi 30 de minute)

125 RON / 120 min