Oana D. Identitate verificată

Oana D.

Responds within 24 hrs, to 100% of messages
100% 24 h
Identitate verificată
Acceptă studenți noi

Oana D.

Acceptă studenți noi

Pregatire la info & co. - Meditatii pentru Informatica, Limba Romana (gimnaziu - bacalaureat). Meditatii programare Java. Ajutor lucrări licență / master IT&C

Preț De la 150 RON
Timp preferat: după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Buna,

Numele meu este Oana, am absolvit Master si Licenta la Facultatea de Automatica si Calculatoare, sectia CTI, la UPB, incluzand profilul psihopedagogic.

Am predat la facultate laboratoare de Java, de asemenea am mai tinut ore de informatica si pentru elevi de liceu.

Ofer meditatii pentru ciclul gimnazial, liceal pentru Bacalaureat, dar si pentru primii anii de studentie pentru limbajul de programare Java.

Sunt aici pentru a ajuta elevii si studentii sa isi gaseasca acel moment de AHA!, si de acolo intelegerea informaticii, programarii sa fie mai facila. De asemenea, am o afinitate pentru limba romana (am avut si profesori buni) si pot ajuta in a crea o strategie de a rezolva subiectele de examen. In ambele situatii, am o abordare calma, axata pe imbinarea teoriei cu practica. Incerc sa pregatesc exercitii sau subiecte captivante pentru fiecare student in parte.

De asemenea, pot ajuta la elaborarea lucrărilor de licență și master pe domenii IT&C. Lucrările mele au fost foarte bine apreciate. La fel și ajutorul oferit altor colegi care au reușit să ia note mari.

Daca vrei sa colaboram sau ai vreo intrebare, nu ezita sa ma contactezi. Lasa-mi te rog un număr de telefon sau un e-mail pentru a-ți răspunde (nu am mereu aici abonamentul activ).

Tipuri de lecții

Standard lesson

150 RON / 90 min