Iulius U.

Iulius U.

Iulius U.

As La Admitere UBB: Plan De Acțiune Pentru Succesul În Informatică

Preț De la 90 RON
Materii pentru meditații:

Descriere

🎓 Adevărul e că facultatea pe care alegi să o urmezi poate face diferența între o carieră bună și una excelentă. Iată cum: pe lângă pregătirea oferită de profesori de cea mai înaltă calitate, o facultate de top are și relații cu cele mai mari companii din industria IT, lucru care reprezintă o oportunitate enormă de dezvoltare pentru studenți!

🙋‍♂️ Eu sunt Iulius și sunt student în anul 2 la UBB Info Engleză. În timpul liceului am participat la olimpiadă (unde am obținut și medalie la etapa națională) și sunt viitor Software Developer Intern la Amazon. În prezent, mă ocup cu pregătirea elevilor de liceu pentru olimpiade, concursuri și admiterea la facultate.

😥 Pregătirea pentru examenul de admitere aduce, cu sine, diverse dificultăți. Conceptele teoretice pot părea adesea un labirint greu de străbătut, iar rezolvarea problemelor poate deveni o adevărată provocare, consumând mult timp și energie. Lupta cu propriile emoții înainea unui examen îți este, cu siguranță, cunoscută, iar disciplina zilnică poate fi o sarcină dificilă și demotivantă.

🏆 Am trecut și eu, la rândul meu, prin astfel de încercări, motiv pentru care te pot îndruma:
• Cum să înveți și să înțelegi conceptele teoretice într-un mod logic și eficient
• Cum să rezolvi un volum mare de probleme, fără să fii nevoit să lucrezi toată ziua
• Cum să abordezi problemele avansate într-o manieră sistematizată, astfel încât oricine să o poată face
• Cum să îți depășești emoțiile și cum să te concentrezi în totalitate în timpul unui examen
• Cum să menții ușor un program de lucru consecvent și disciplinat

➡ Dacă dorești să vezi despre ce e vorba și să ne întâlnim la o Sesiune de Formare 1-la-1 Gratuită, te invit să discutăm! În momentul de față, mai dispun de 2 locuri.

Tipuri de lecții

Lecție standard

90 RON / 55 min