Mara D.

Mara D.

Responds within 14 hrs, to 50% of messages
50% 14 h
Acceptă studenți noi
Lecție de probă gratuit

Mara D.

Acceptă studenți noi
Lecție de probă gratuit

Logica pentru bac - la meditatii cu un prieten

Preț De la 55 RON
Materii pentru meditații:

Descriere

Buna! Numele meu este Mara, am 25 de ani și precum Mara lui Slavici, țin foarte mult la „copiii” mei, oferindu-le tot sprijinul de care au nevoie în călătoria lor pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Împărtășesc cu drag lecțiile pe care le-am învățat din experiențele mele de elev, student și meditator. Sunt încrezătoare în șansele de reușită ale elevilor cu care lucrez, având în vedere abilitățile de comunicare și lucru în echipă pe care le-am dobândit în cei 4 ani de mentorat, timp în care am absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice, dar și mulțumită activității de consultant PR pe care o practic în prezent.

Mediul de lucru este relaxat si prietenos, asemanator situatiei in care un coleg de clasa ii explica lectia unui alt coleg, in pauza de dinaintea orei de curs :)

Tipuri de lecții

Lecție de probă

In cadrul unei ședințe de probă vom discuta despre obiectivele tale și cum te poate ajuta logica sa ți le atingi, vom parcurge câteva slide-uri din primul curs, exact ca la o ședință obișnuită, iar apoi îți voi prezenta pe scurt restul cursului. Daca ți-am stârnit interesul și dorești să afli in ce măsură exista compatibilitate elev-meditator, aștept un semn de la tine aici sau pe whatsApp (0761990042)

Gratuit / 40 min
Lecție standard

55 RON / 60 min