Ilinca N.

Ilinca N.

Acceptă studenți noi

Ilinca N.

Acceptă studenți noi

Meditații interactive și bine structurate, adaptate la propriile nevoi, la Matematică, Biologie (BAC) și Engleză (Nivel Cambridge C2)

  • Oferă lecții online
  • De la  40 RON
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 40 RON
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Bună! Numele meu este Ilinca și studiez Psihologia la Universitatea Tilburg din Olanda. Am absolvit profilul Științele Naturii și am obținut nota 10 în examenul de Bacalaureat la Matematică și Biologie. Am început lecțiile particulare la Limba Engleză la vârsta de 5 ani și acum un an am susținut examenul CAE la care am obținut calificativul C2.
Deși consider că munca și efortul necontenit sunt esențiale pentru a reuși în orice examen, un mediator potrivit, care să îți cunoască nevoile și să dea viață lecțiilor lungi și uneori dificile, este poate tot la fel de important. În acest fel am ajuns să îmi doresc să împărtășesc nu doar cunoștințele pe care le-am acumulat de-a lungul celor patru ani de liceu, cât și metode eficiente de a structura, înțelege și învăța cu plăcere materia.
Cu privire la stilul lecțiilor, obiectivul meu constă în a crea un mediu productiv și confortabil, în care să domine curajul de a întreba și a clarifica orice neînțelegere. Toate materialele pe care eu le-am folosit (portofolii, subiecte de examen, video-uri relevante, cărți și desene/ schițe) ne stau la dispoziție.

Dacă consideri că îți pot fi de folos, nu ezita să mă contactezi!

Tipuri de lecții

Lecție standard

40 RON / 55 min