CRISTINA V.

CRISTINA V.

Responds on average within 14 hrs
14 h
Acceptă studenți noi

CRISTINA V.

Acceptă studenți noi

MEDITATII CHIMIE ORGANICA SI ANORGANICA - admitere facultate medicina / farmacie, examen bacalaureat, cursuri de sprijin pentru studenti

  • Oferă lecții online
  • De la  50 RON
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 50 RON
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

MEDITATII
CHIMIE ORGANICA SI ANORGANICA
ADMITERE FACULTATE MEDICINA / FARMACIE
EXAMEN BACALAUREAT
SUPORT DE STUDIU PENTRU STUDENTII LA FACULTATI CU DSCIPLINA DE STUDIU CHIMIE
Ești pasionat/ă de chimie, urmezi cursurile unui liceu de chimie, vrei sa urmezi o carieră în medicină sau farmacie și / sau ai nevoie de ajutor suplimentar ca student la un profil conectat cu chimia? Am o soluție pentru tine!
Sunt Cristina și meditez online si fizic la chimie organica și anorganica pentru cei ce au nevoie sa învețe, pentru ei, pentru viitorul lor, nu pentru cei care deja excelează in acest domeniu.
Comunicarea libera, deschisa face ca înțelegerea sa fie mai profunda si învățarea mai buna, iar sarcina mea ca profesor este sa ajut elevul sa înțeleagă, sa fie sigur de cunoștințele lui si sa le aplice cu ușurința oricând are nevoie.

Sunt  dublu licențiata în “Chimie” și în “Inginerie Chimica și Protecția Mediului” si masteranda in "Inginerie Chimica si Protecția Mediului"
Am experiența 10 ani in realizarea de meditații la chimie cu rezultate foarte bune pentru examen bacalaureat și admitere la facultate.
De asemenea, sunt chimist si inginer chimist cu o îndelungata experiență practica de lucru în laboratoare chimice si in producție.
Acestea au fost spuse despre mine, acum e rândul tău să-mi spui despre tine. Te aștept în echipa mea.

Tipuri de lecții

Standard lesson

50 RON / 55 min

poze și certificate