Rares P.

Rares P.

Responds within 5 hrs, to 100% of messages
100% 5 h
Acceptă studenți noi

Rares P.

Acceptă studenți noi

Meditatii la informatica

  • Oferă lecții online
  • De la  45 RON/h
Preț De la 45 RON/h
Materii pentru meditații:

Descriere

Experiență profesională:
-Peste 3 ani de experiență de predare pentru clasa, amitere pentru facultate sau alte concursuri școlare, dar si pentru Bacalaureat, ajutând peste 60 de elevi.
-4 ani de olimpiade și concursuri școlare cu rezultate la nivel național.(2 medalii de argint și 1 de bronz la etapa națională a olimpiadei de informatică)
-Ajutor la crearea site-ului InfoAs, site pentru ajutarea elevilor in domeniul informaticii

Ofer ore de informatică online la informatică şi matematică în scopul pregătirii la clasă, pentru Bacalaureat, dar și pentru admitere la faculate.

În 3 ani am dobândit experiență de predare în rândul elevilor, experiență care mă ajută să pot explica orice concept astfel încât elevii să-l înteleagă, fără a fi nevoie să-l „tocească”.

Fiind student, am trecut de curânt prin aceleași etape și de aceea pot explica mult mai usor elevilor intreaga materie necesara astfel încât să fie înțeleasă în totalitate.

Construirea acelui site de informatică, „InfoAs” m-a ajutat să înțeleg principalele metode prin care pot ajuta elevii să învețe mai ușor. Prin intermediul site-ului am primit nenumărate întrebări legate de anumite concepte, pe care le-am explicat pentru elevi în moduri diferite pentru fiecare, deorece toți au un un mod diferit de a întelege.

Tipuri de lecții

Standard lesson

45 RON / 55 min