Andra T.

Andra T.

Acceptă studenți noi

Andra T.

Acceptă studenți noi

Vrei să dai la UMFCD? Hai să te ajut eu!

  • Oferă lecții online
  • De la  60 RON
Preț De la 60 RON
Materii pentru meditații:

Descriere

Bună! Numele meu este Tălpeanu Andra, am 21 de ani și sunt studentă la medicină generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”.

Ce mă recomandă?
-experiență cu copii și elevi: intr-o formă sau altă, încă din liceu am lucrat cu copii prin diverse voluntariate și asociații, plus meditații.

- nota mea de la admitere a fost 89, din care la biologie 59/60, aproape punctajul maxim!

- am început un curs de modul psihopedagogic, în cursul facultății de Medicină Veterinară, la care am fost studentă timp de un an.

- dețin materiale proprii, pe care mi le-am creat eu singura pentru o bună înțelegere a manualul; o bază de date cu toate culegerile la biologie, plus admiteri și simulări ; grile create de mine, ca și desene și scheme.

Vom începe manualul de Biologie împreună, unde îl vom parcurge cuvânt cu cuvânt. Voi explica la fiecare paragraf dacă este nevoie, vom lua imaginile la rând din manual, iar la final vom lucra grile din acel capitol, mărind dificultatea lor treptat. Vom avea testări constante, teme, și ascultări, deoarece este foarte important ca tu să înțelegi manualul, nu să îl tocesti, iar eu mă voi asigura ca asta vei face!

Momentan, mă pot deplasa la domiciliul elevului, însă o dată cu începerea facultății, ar fi de preferat ca lecțiile să aibă loc la domiciliul meu. Pot lucra și online dacă este nevoie, iar prima ședință va fi introductivă și gratuită.

Tipuri de lecții

Standard lesson

60 RON / 55 min