Marinica D.

Marinica D.

Acceptă studenți noi

Marinica D.

Acceptă studenți noi

Pregateste-te pentru o cariera de succes invatand matematica, fizica, informatica sau domenii ingineresti

Preț De la 100 RON
Materii pentru meditații:

Descriere

Numele meu este Marinica Denis și sunt un meditator pasionat cu o vastă expertiză în domeniile tehnologiei și ingineriei. Sunt student la master la Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Automatică și Calculatoare, cu specializarea în Știința Calculatoarelor. De asemenea, am absolvit facultatea de Robotică tot la aceeași universitate, obținând o notă impresionantă de 9.5.

În prezent, mă bucur de o carieră de succes în industria IT din România, lucrând pentru una dintre cele mai de top companii din domeniu. De asemenea, am ocazia să mă implic în cercetare ca membru al Agenției Spațiale Europene, contribuind la dezvoltarea unui satelit.

Pasiunea mea pentru tehnologie, inginerie și cercetare m-a inspirat să împărtășesc cunoștințele mele cu alții și să ofer meditații pentru toate vârstele. În timpul meditațiilor mele, ofer suport și îndrumare în domeniile Știința Calculatoarelor, Automatica, Robotică și limbajele de programare precum C, C++, Python, JavaScript, HTML, CSS. De asemenea, ofer meditații pentru elevii claselor 1-12 și pregătire pentru bacalaureat la materiile Fizică, Matematică și Informatică.

În cadrul meditațiilor mele, pun accent pe claritatea conceptelor și pe dezvoltarea abilităților practice. Sunt foarte dornic să-i inspir și să-i motivez pe cei cu care lucrez să exploreze fascinanta lume a tehnologiei și să-și dezvolte competențele în acest domeniu într-un mod interactiv și distractiv.

Cu o vastă experiență academică și profesională, îmi propun să contribui la creșterea nivelului de cunoaștere și performanță a celor cu care lucrez, ajutându-i să-și atingă obiectivele academice și să descopere noi oportunități în domeniul tehnologic. Împreună, vom explora lumea captivantă a tehnologiei și vom construi bazele pentru o carieră de succes în acest domeniu. Aștept cu nerăbdare să cunosc elevi și studenți dornici să învețe și să se dezvolte în domeniul tehnologic, pentru a-i ghida către succes și realizare personală.

Tipuri de lecții

Standard lesson

100 RON / 55 min