Adrian D.

Adrian D.

Responds within 2 hrs, to 33% of messages
33% 2 h

Adrian D.

Meditații la informatică și matematică pentru gimnaziu și liceu

Preț De la 40 RON
Materii pentru meditații:

Descriere

Bună! Sunt student la Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Automatică și Calculatoare, anul 2, și ofer meditații la informatică și matematică pentru elevii de gimnaziu și liceu.

Cu experiență în domeniul meditațiilor, multiple premii la concursuri si olimpiade și cu o notă de 10 la examenul de bacalaureat la ambele materii, sunt pasionat de transmiterea cunoștințelor și de ajutarea elevilor să-și dezvolte abilitățile în aceste domenii.

În cadrul meditațiilor, voi utiliza metode interactive și adaptate fiecărui elev în parte, pentru a le consolida cunoștințele și a le oferi sprijin în rezolvarea problemelor specifice.

Indiferent de nivelul de pregătire al elevului, îmi propun să le ofer înțelegerea clară a conceptelor fundamentale, să le consolidez abilitățile practice și să-i încurajez să-și dezvolte gândirea analitică și creativă.

Dacă sunteți în căutarea unui meditator dedicat, cu experiență și cu rezultate deosebite în informatică și matematică, vă invit să mă contactați pentru a discuta mai multe detalii și a stabili un program personalizat.

Împreună, vom lucra pentru a obține rezultatele dorite și pentru a vă construi o bază solidă în aceste materii fundamentale. Aștept cu nerăbdare să vă ajut să depășiți orice provocare și să vă atingeți obiectivele academice!

Tipuri de lecții

Standard lesson

40 RON / 55 min