Maria A.

Maria A.

Responds within 48 hrs, to 50% of messages
50% 48 h+
Acceptă studenți noi

Maria A.

Acceptă studenți noi

Meditații Fizică-Matematică-Limba Română(BAC)

Preț De la 60 RON/h
Timp preferat: după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Bună ! Fiecare dintre noi are propriul său mod de a asimila cunoștiințe și, de asemenea, propriul său ritm. Tocmai de aceea, meditațiile reprezintă o modalitate excelentă de consolidare a cunoștiințelor asimilate în școală și de creștere performanțelor pentru fiecare materie. Disciplina și efortul susținut reprezintă fundamentele reușitei.

În prezent, sunt studentă la o academie militară și încerc să ajut cât mai mult cu putință. Am răbdare și calm în ceea ce privește abordările diferitelor dificultăți întâlnite în rezolvarea exercițiilor și reușesc să mă adaptez ușor situațiilor. Menționez că am terminat Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia cu note la examenul de Bacalaureat peste 9. În trecut am participat la diferite concursuri și olimpiade școlare în urma cărora am avut ocazia să mă dezvolt atât în plan școlar, cât și personal.

Meditez copii atât din ciclul gimnazial la matematică, cât și din cel liceal, la matematică, fizică și limba română pentru a reuși să promoveze cu succes examenele care îi așteaptă. De asemenea, întrucât limba engleză este din ce în ce mai necesară astăzi, ajut copiii să își dezvolte abilitățile de comunicare în această limbă străină. Meditațiile au loc online, în principiu după-amiaza.

Tipuri de lecții

Standard lesson

60 RON / 55 min