Bontas A.

Bontas A.

Bontas A.

Meditatii >> Matematica >> V-XII

  • Oferă lecții online
  • De la  120 RON/h
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 120 RON/h
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Îmi doresc să împărtășesc cunoștințele mele în matematică și să ajut cât mai mulți elevi să obțină rezultate remarcabile. Sunt deschis să colaborez cu elevi de toate vârstele și nivelurile de pregătire, iar obiectivul meu este să îi ajut să obțină succes în tot ce isi propun.

Absolvent al liceului teoretic "C.A. Rosetti", profilul matematică-informatică intensiv engleză, iar in prezent îmi urmez pasiunea și studiez la Universitatea Politehnica din București, la Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, domeniul Calculatoare și Tehnologia Informației, unde studiez în limba engleză. Aici am avut ocazia să mă implic într-un mediu academic stimulativ și divers, ce m-a ajutat să îmi dezvolt cunoștințele și să îmi perfectionez abilitățile în domeniul matematicii si informaticii.

Experiența mea ca profesor particular de matematică m-a ajutat să împărtășesc această pasiune și să ajut elevii să înțeleagă concepte matematice dificile. Sunt dedicat în a-i ajuta pe ceilalți să își depășească temerile și dificultățile legate de matematică și să descopere că această disciplină poate fi interesantă și provocatoare.

Așadar, dacă aveți nevoie de sprijin în matematică și doriți să vă dezvoltați abilitățile în acest domeniu, astept sa luati legătura cu mine pentru a stabili o sesiune de meditații personalizate și eficiente.

Tipuri de lecții

Standard lesson

120 RON / 55 min