Lorena T.

Lorena T.

Lorena T.

Ore placute, dar cu evolutie continua

  • Oferă lecții online
  • De la  50 RON/h
Preț De la 50 RON/h
Materii pentru meditații:

Descriere

Sunt studenta in anul 1 la Medicina Generala in Sibiu. Am obtinut nota 10 la bacalaureatul de matematica si biologie, in timp ce, la limba romana, nota 9.4. De asemenea, detin certificat Cambridge C1 pentru limba engleza. Sunt o fire foarte rabdatoare, empatica si, de asemenea, imi plac mult copiii. Urmaresc evolutia acestora si tintesc spre rezultate cat mai inalte inca de la primele sedinte.
Meditatiile se pot desfasura atat la domiciliul meu, cat si la cel al elevului.

Va incurajez sa ma contactati pentru orice intrebari. Sunt deschisa la a imi trimite diploma de bacalaureat drept dovada ori pentru interviu online. Rog si ofer seriozitate!

Matematica: Ofer meditatii la matematica elevilor din clasele primare (1-4) si celor de liceu tehnologic ori cei ce studiaza M2 (9-12).

Limba romana: Ofer meditatii de la clasa 1 pana la clasa a12-a. Explic foarte bine literatura si ma focusez si pe gramatica, pe scrierea corecta a elevului.

Biologie: Ofer meditatii pentru bacalaureat, insa doar elevilor ce sustin proba de Anatomie si genetica (materia de clasa a11-a si a12-a, unde, rezultatele anterioare au fost exceptionale, incluzand note de 10).

Engleza: Ofer meditatii la engleza claselor 1-8. In functie de varsta, activitatile si modul de predare vor fi adaptate.

Pret: 50 lei 2 ore sau 40 lei o ora si jumatate. Meditatiile se pot desfasura atat la domiciliul meu, cat si la cel al elevului.

Tipuri de lecții

Standard lesson

50 RON / 55 min