Dobre V. Identitate verificată

Dobre V.

Responds within 3 hrs, to 70% of messages
70% 3 h
Identitate verificată
Acceptă studenți noi

Dobre V.

Acceptă studenți noi

Matematică, fizică și informatică/programare pentru reușita ta

Preț De la 50 RON/h
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:
Descriere Recomandări Poze & Certificate

Descriere

Gata cu vacanța! Vine școala

Urmează un examen? Bacalaureatul? Admitere la o facultate? O restanță? Sau chiar un interviu pentru un job?

Ai nevoie de mai multe competențe la matematică? Sau poate la fizică? La un limbaj de programare? La algoritmi?

Atunci ajuns la omul potrivit!

Indiferent dacă ești elev de gimanziu sau liceu, student în ultimul an de facultate, sau dacă doar ești un adult care dorește să dobândească noi competențe, serviciile mele de meditații individuale și săptămânale te vor ghida pas cu pas către succesul.

**De ce să alegi sa lucrezi cu mine?**

1. Fiecare persoană are nevoi unice de învățare. Prin urmare, mă adaptatez nivelului și ritmului tău de învățare, asigurându-ma că te simți confortabil și încrezător în fiecare pas al procesului educațional.

2. Experiență și competență. Sunt inginer și profesor pasionat și calificat cu o experiență vastă în practicarea și predarea științelor exacte. Oricât de dificil ar fi un subiect, îți ofer răspunsuri clare și explicații concise pentru a înțelege și cele mai complexe concepte.

4. Ambianță primitoare: Fie că lucrăm în online sau la domiciliul tau, doresc să te simți confortabil în timpul meditațiilor. Fac toate eforturile ca să-ți atingi potențialul maxim la fiecare ședință, așa că am facut achiziții de aparatură și materiale didactice in sprijinul tău.

5. Oportunități egale: Fiecare minte are potențial, indiferent de gen, și mi-aș dori ca mai multe femei din țara noastră să beneficieze de avantajele cunoașterii științelor exacte. Dăm la o parte stereotipurile si urmăm pasiunea pentru cunoaștere!

Apelează acum și rezervă-ți cât mai repede un interval sau mai multe!

Recomandări (5)

Muzica G.

Muzica G.

Referințe neverificate

Am lucrat cu domnul Dobre din clasa a 11 a. Eu mereu am fost un elev curios, care pune întrebări peste întrebări, iar domnul Dobre mereu mi-a răspuns la ele, cu calm și cu răbdare. De fiecare data când am avut meditații am simțit ca ma împingea să mă uit la problemele pe care le rezolvam din toate unghiurile pentru a găsi cea mai optima cale. La bac am făcut perfect subiectul doi și trei, totul datorita domului Dobre, iar acum sunt la studii în Olanda, la universitatea Twente, pe profilul de Computer Sience. Mulțumesc pentru ajutor!

Denisa G.

Denisa G.

Referințe neverificate

Am făcut meditații cu acest profesor aproximativ un an și jumătate și tot ce pot sa spun este ca m-a ajutat enorm sa înțeleg informatica, cu tot felul de explicații. Este dispus întotdeauna sa îți explice de câte ori ai nevoie pana înțelegi, fără sa se supere, este un om deschis cu care poți comunica, glumi și cu care nu te simți jenat ca nu înțelegi, materia poate fi grea, dar el este calm și te ajuta. De la un elev de nivel mediu, m-a ajutat sa ajung printre primii din clasa și chiar sa iau o nota mare la aceasta materie la bac. Sunt în continuare interesata sa apelez la serviciile sale pentru sora mea, când va ajunge la liceu.

Răspunsul meditatorului:

Denisa este genul de persoană care îți face misiunea didactică mult mai ușoară. Iar creșterea pe care a avut-o a fost uimitoare chiar și pentru mine. Datorită ei mi s-a confirmat înca o dată că există mulți alți elevi asemenea ei care așteaptă să fie descoperiți de profesorii potriviți ca să se dezvolte. Când doriți sfaturi avizate despre nutriție și activitate fizică, deși este pe la începutul vieții de adult, Denisa este în măsură să ajute pe oricine, chiar și pe un încăpățânat sedentar+carnivor cum sunt eu.

Enache D.

Enache D.

Referințe neverificate

Am avut ore și de informatică și de matematică cu acest profesor, un om genial cu simnț al umorului și multă răbdare și un meditator extraordinar foarte dedicat și implicat, cu ajutorul său am prins din urmă materia pierdută de mine la informatică, am pus la punct matematica pentru examenele de admitere la facultate și am reușit să intru la Politehnică, toate acestea în mai puțin de un an când m-am gândit eu să îmi iau meditații, un om deosebit și un meditator extraordinar.

Răspunsul meditatorului:

David, a fost genul de elev care a recuperat foarte rapid pe ultima sută de metri și din experiență meditațiilor cu el vă spun tuturor că proverbul acela cu "Cine se scoală de dimineață departe ajunge" este probat 100%.

Ruxandra S.

Ruxandra S.

Referințe neverificate

Datorita domnului profesor, tranzitia la o clasa de intensiv informatica la liceu a fost mult mai facila si chiar placuta. Dedicarea, implicarea si pasiunea pentru cunoastere, dar si pentru a-i ajuta si pe altii sa cunoasca, sunt calitati care recomanda un meditator atat ca dascal, cat si ca om. Am continuat cu domnul profesor si la facultate, tot pe profil informatica, unde au intervenit bineinteles si concepte de matematica. M-a ajutat sa inteleg teoria, dar si aplicatiile practice ale materiilor solicitante, completand lacunele de predare si dandu-mi incredere in momentele cu adevarat dificile. Multumesc!

Răspunsul meditatorului:

Ruxandra mi-a făcut misiunea mult mai ușoară, deși datorită liceelor de elită la care a fost, a avut parte de multă anxietate, competiție acerbă și colegi de un fel sau altul. Este o persoană pentru care disciplina nu înseamnă "yikes" și nu a trebuit să mă impun eu ca să meargă totul bine. M-am simțit privilegiat că am putut lucra cu Ruxandra.

Andra M.

Andra M.

Referințe neverificate

Mă numesc Andra Maria, iar pentru mine domul Valentin Dobre a fost un profesor foarte bun,care pe tot parcursul facultății m-a ajutat foarte mult,am înțeles tot ce mi-a explicat,am trecut cu brio peste toate examenele și m-a susținut de fiecare dată. Este o persoană calmă și înțelegătoare, explica cu multa răbdare și pricepere fiecare pas, iar pe lângă faptul că este un meditator excelent, îl consider și un bun îndrumător, deoarece mi-a fost alături și în momentele grele pe care le-am întâmpinat în viața.

Răspunsul meditatorului:

Andra, îți mulțumesc că singurele probleme pe care le-am avut la meditații au fost negocierile pe care a trebuit să le fac cu pisica ta ca să îmi ocup scaunul de lângă scaunul tău. Nu a fost mereu ușor, uneori a trebuit să explic niște lucruri de trei ori, dar asta datorită ASE-ului care nu reușește mereu să țină cont că cei mai mulți dintre studenți au făcut matematică M2 la liceu și predau materia că pentru M1. Meritul pentru aceasta referință îl împart cu persoana care s-a ocupat de tine la liceu și s-a asigurat să ai o pregătire care să îți facă facultatea mult mai ușoară și sa intri acum în anul III ca integralistă și cu medie foarte bună.

poze și certificate