Alina E.

Alina E.

Responds within 8 hrs, to 40% of messages
40% 8 h

Alina E.

Admitere medicina/ BAC

  • Oferă lecții online
  • De la  40 RON/h
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, weekend
Preț De la 40 RON/h
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, weekend
Materii pentru meditații:
Descriere Recomandări

Descriere

Bunaa!
Numele meu este Elena Burlacu si sunt studenta in anul 4 la facultatea de medicina din Bucuresti.
In prezent ofer meditatii la chimie organica/anorganica si biologie pentru examenul de admitere si pentru examenul de bacalaureat. Toate materialele sunt incluse.
Meditațiile se pot desfășura fizic sau online.

Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ma contactezi!

Recomandări (2)

Francesca A.

Francesca A.

Referințe neverificate

Explicatii utile si concise. O comunicare foarte buna cu elevii, care consolideaza asimilarea logica a materiei intr-un timp record. Este o persoana foarte dedicata, iar materialele sunt reprezentate atat de scheme relevante, cat si de sinteze sau sau notite suplimentare, care sunt de mare ajutor. Recomand cu încredere!

Bianca T.

Bianca T.

Referințe neverificate

A fost o experienta unica în care am învățat ca dacă nu ma focusez pe ceea ce trebuie sa învăț,nu voi avea rezultatele pe care le aștept .Majoritatea informațiilor au fost mai ușor de înțeles datorita modului în care ne a fost tranmisa informația de la meditatoare.Ne a introdus diferite scheme în a ne fi mai ușor sa înțelegem tot ce era scris în carte.Rabdarea a fost arma în toată aceasta experienta, deoarece a fost nevoie de multa răbdare în a ma face sa înțeleg anumite lucruri, a repetat de multe ori aceleași informații astfel încât sa fie sigura ca acea informație a rămas fixata în capul meu.