Postoaca M.

Postoaca M.

Responds within 5 hrs, to 70% of messages
70% 5 h
De la 50 RON/h
Acceptă studenți noi

Postoaca M.

Acceptă studenți noi

Impreuna pentru rezultate de exceptie la Mate!!

Preț De la 50 RON/h
Materii pentru meditații:
Descriere Recomandări Întrebări răspunse

Descriere

Numele meu este Mihnea Postoaca,sunt absolvent al Colegiului National "Sfantul Sava",specializarea matematica informatica,absolvent cu nota 10 la matematica la evaluarea nationala si la examenul de bacalaureat.Ofer meditatii la matematica elevilor care se pregatesc pentru evaluarea nationala,online ,pe o platforma specializata pentru a facilita intelegerea elevului meu,garantez acest fapt.Lucrez pe tableta grafica astfel incat orele sa se desfasoare la un nivel optim si ofer si inregistrarea elevului la final pentru a putea sa aiba astfel acces in mod repetat la lectia predata de mine.Despre mine,pot spune ca sunt o fire rabdatoare,un pasionat al acestei materii care doreste sa transmita mai departe cunostintele acumulate,ma adaptez la nevoile si necesitatile elevului,programul fiind stabilit de comun acord.

Recomandări (3)

Ilinca C.

Ilinca C.

Referințe neverificate

Eu am urmat lecțiile alături de Mihnea și de fiecare data înțelegeam, iar atunci când nu o făceam Mihnea îmi explica de câte ori era nevoie. Notele au fost pe măsura. Nu ma simteam ca la meditatii, Ba chiar era foarte relaxant! Recomand cu drag!

IORDAN O.

IORDAN O.

Referințe neverificate

Un profesor răbdător și dedicat. Un real ajutor pentru o notă bună la evaluarea națională! Recomand cu căldură, se vor vedea rezultate încă de la primele ședințe de meditație.

Daniela B.

Daniela B.

Referințe neverificate

Bună ziua. Fiul meu elev în clasa a Vii-a, a lucrat tot anul școlar 2021-2022 cu Mihnea obținând rezultate extraordinare (10 în teze și 10 media la matematica). Recomand cu toată inima acest profesor pentru meditații la matematica deoarece e o persoana foarte dedicata, răbdătoare și face ca matematica sa para foarte ușoară.

Întrebări răspunse (1)

Acest meditator a ajutat cu răspunsul la aceste întrebări de studiu

Postoaca M.

Ce este regula triunghiului la matematica?

in clasa a 9-a învățăm despre regula triunghiului la vectori și nu resusesc sa înțeleg. Voi cum folosiți aceasta teorema?