Postoaca M.

Postoaca M.

Responds within 25 hrs, to 70% of messages
70% 25 h
Acceptă studenți noi

Postoaca M.

Acceptă studenți noi

Impreuna pentru rezultate de exceptie la Mate!!

Preț De la 140 RON
Materii pentru meditații:
Descriere Tipuri de lecții Referințe Întrebări răspunse

Descriere

Numele meu este Mihnea Postoaca,sunt absolvent al Colegiului National "Sfantul Sava",specializarea matematica informatica,absolvent cu nota 10 la matematica la evaluarea nationala si la examenul de bacalaureat.Ofer meditatii la matematica elevilor care se pregatesc pentru evaluarea nationala,online ,pe o platforma specializata pentru a facilita intelegerea elevului meu,garantez acest fapt.Lucrez pe tableta grafica astfel incat orele sa se desfasoare la un nivel optim si ofer si inregistrarea elevului la final pentru a putea sa aiba astfel acces in mod repetat la lectia predata de mine.Despre mine,pot spune ca sunt o fire rabdatoare,un pasionat al acestei materii care doreste sa transmita mai departe cunostintele acumulate,ma adaptez la nevoile si necesitatile elevului,programul fiind stabilit de comun acord.

Tipuri de lecții

Standard lesson

140 RON / 120 min

Referințe (10)

+ adaugă referință
Sofia T.

Sofia T.

Referințe neverificate

Vreau să vă mulțumesc pentru dedicarea și răbdarea pe care le-ați avut cu mine în timpul meditațiilor de matematică. Metodele si explicatii dumneavoastră mi au fost de mare ajutor.Apreciez foarte mult efortul pe care îl depuneți pentru a mă ajuta sa iau o nota mare la examen.

Stelian P.

Stelian P.

Referințe neverificate

Mihnea este o persoana calma și cu foarte multă răbdare care nu trece mai departe pana nu considera ca lucrurile sunt înțelese, m-a ajutat sa îmi sedimentez si mai mult cele învățate , recomand cu mare încredere!!! Mulțumesc Mihnea pt tot!

Cosmina P.

Cosmina P.

Referințe neverificate

Pentru fetita noastra, proaspat liceeana, Mihnea a fost ajutorul de care a avut nevoie. A lucrat aplicat cu ea, și-a adaptat programul ori de cate ori a fost necesar, astfel încât să mențină un ritm constant. Cu răbdare și calm au trecut împreună multe obstacole și în final fetita a ajuns să obțină note maxime și aproape maxime la teste. II multumim și pe aceasta cale pentru dedicatie si feedback.

Roxana S.

Roxana S.

Referințe neverificate

Eu sunt o eleva in clasa a VIII-a si am dat recent cele doua examene la romana si matematica. Am luat o nota foarte buna la matematica cu ajutorul lui Mihnea, pe care il recomand cu mare incredere. Desi nu am lucrat cu el pe o perioada extinsa de timp, pot spune ca mi-a oferit cateva trucuri si informatii utile ce mi-au fost de folos la examen. De asemenea, Mihnea se poate adapta la necesitatile elevilor cu care lucreaza. Am apreciat foarte mult implicarea lui si ajutorul lui.

Emilia I.

Emilia I.

Referințe neverificate

Il recomand cu incredere pe Mihnea! A lucrat suplimentar cu fetita noastra de clasa a VII-a. Este un baiat foarte serios, rabdator si explica pe intelesul copilului. Am primit feedback constant si apreciez foarte mult implicarea lui.

Întrebări răspunse (1)

Acest meditator a ajutat cu răspunsul la aceste întrebări de studiu

Postoaca M.

Ce este regula triunghiului la matematica?

in clasa a 9-a învățăm despre regula triunghiului la vectori și nu resusesc sa înțeleg. Voi cum folosiți aceasta teorema?