Grigore R.

Grigore R.

Grigore R.

Meditatii la Fizică

Materii pentru meditații:

Descriere

Numele meu este Roxana și sunt studentă în anul I la masterat, specializarea Ingineria Sistemelor cu Surse Energetice Regenerabile. Am absolvit studiile universitare de licență ca șefă de promoție pe specializarea Fizică Tehnologică, în cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, promoția 2020, fapt ce demonstrează atât înclinația spre acest domeniu, cât și implicarea și dorința puternică de cunoaștere.

Sunt o persoană calmă, prietenoasă și vreau să ajut elevii să înțeleagă fizica prin intermediul diversității de aplicații alea acesteia în viața cotidiană.

Consider că rolul unui profesor este acela de a ghida elevii, de a-i învăța, înainte de toate, cum să învețe, de a le stimula setea de cunoaștere și de a-i îndruma în găsirea soluțiilor problemelor.

Cursul se adresează elevilor din clasele VI-XII.

Elevii vor avea de rezolvat un test pentru a le determina nivelul de cunoștințe și, eventual, pentru a-i putea grupa.

Îmi voi adapta stilul în funcție de nevoile și potențialul fiecărui elev, urmărind atât prin noțiunile teoretice, cât și prin diverse probleme și exemple de aplicații, valorificarea cunoștințelor și atingerea obiectivelor stabilite împreună.