Ionela P.

Ionela P.

Responds within 5 hrs, to 90% of messages
90% 5 h
De la 35 RON/h
Acceptă studenți noi

Ionela P.

Acceptă studenți noi

Pregătește-te pentru viitor alături de un militar!

  • Oferă lecții online
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 35 RON/h
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend

Formular de contact

Descriere

Cine te poate invata mai bine daca nu un militar? Sunt studenta la Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda", absolvind în trecut un liceu teoretic, specializarea matematică-informatică, intensiv engleză.
Experienta celor 3 ani de pregătiri oferite tinerilor atat din ciclul primar, cat si din cel gimnazial m-au slefuit si m-au invatat cum sa te invat si pe tine! Sunt o fire sociabila, calmă si sunt adepta învățării logice, în niciun caz vesnica "toceala". De aceea vei invata cum sa înveți, ce informații sa reții astfel încât sa-ti fie de folos in viitor atat la examene, cat si in mediul profesional.
Te aștept sa discutam telefonic, sau pe whatsapp. De asemenea, putem programa si o sedinta (gratuita) de 10-15 minute în care sa facem cunostinta.

Recomandări (1)

Gheorghe M.

Gheorghe M.

Referințe neverificate

Recomand cu drag pe domnișoara Ionela pentru orele de matematica. Este o persoana răbdătoare și calmă, a reușit într-un timp relativ scurt să-i capteze atenția fiicei mele prin implicare și seriozitate. Sperăm la o colaborare eficientă cu rezultate optime.

Răspunsul meditatorului:

Va mulțumesc frumos!

Bloguri (1)

De ce sa studiezi matematica?

Cu siguranță, pe parcursul pregătirii la nivel educațional, fiecare persoană a auzit măcar o dată întrebarea “Cu ce mă ajută pe mine matematică?” Și eu mi-am pus această întrebare la un moment dat. …