Ionela P.

Ionela P.

Responds within 48 hrs, to 70% of messages
70% 48 hr+
From 50 RON/hr
Accepts new students

Ionela P.

Accepts new students

Pregătește-te pentru viitor, nu doar pentru un examen!

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 50 RON/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description References Photos & Certificates Blogs

Description

Salutare! Sunt studenta la Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda", absolvind în trecut un liceu teoretic, specializarea matematică-informatică, intensiv engleza. Am o experienta de patru ani de pregătiri, atât în format fizic, cât și în mediul online. Programul poate fi flexibil/fixat, iar o ședință poate dura de la 60 minute, pana la 120, în funcție de nevoile tale. Prima ședință este complet gratuita, pentru a ne cunoaște. Te aștept sa colaboram!

References (3)

Teo V.

Teo V.

Unverified reference

Imi poti da un nr de telefon/ceva de contact.Te rog

Tutor's answer:

Bună! Metodele de contact le trimit printr-un mesaj privat în urma unei solicitări!

Deleted-4effb1 D.

Account deleted

Unverified reference

O persoane foarte amabila, plina de viata, bine dispusa si mereu gata sa iti explice.Prezinta un mod eficient atat de atragere cat si de mentinere a atentiei, acompaniat de o fire calma, combo-ul perfect daca am intrebati pe mine.Se intelege de la sine ca seriozitatea nu lipseste din ecuatie, insa daca ratezi o meditatie pentru ca dormi (cum am facut eu) nu e capat de lume.O recomand din tot sufletul:)

Gheorghe M.

Gheorghe M.

Unverified reference

Recomand cu drag pe domnișoara Ionela pentru orele de matematica. Este o persoana răbdătoare și calmă, a reușit într-un timp relativ scurt să-i capteze atenția fiicei mele prin implicare și seriozitate. Sperăm la o colaborare eficientă cu rezultate optime.

Tutor's answer:

Va mulțumesc frumos!

pictures and certificates

Blogs (1)

De ce sa studiezi matematica?

Cu siguranță, pe parcursul pregătirii la nivel educațional, fiecare persoană a auzit măcar o dată întrebarea “Cu ce mă ajută pe mine matematică?” Și eu mi-am pus această întrebare la un moment dat. …