Daria L.

Daria L.

Daria L.

SUPER OFERTA! Meditatii in format online, cat si fizic, pentru toate buzunarele!

Materii pentru meditații:

Descriere

Hello!
Ma numesc Lawen Daria, am 20 de ani si sunt studenta in anul I la facultatea de Stiinte-Fizica medicala, din Craiova. Deoarece am iubit engleza inca de la gradinita, am decis sa nu las sa-mi scape printre degete pasiunea pentru ea, decizie din care a rezultat participarea mea la o multitudine de concursuri si olimpiade, locuri in care am obtinut intotdeauna rezultate cu care ma pot mandri. Din dorinta de a cunoaste si mai mult substraturile acestei limbi, am locuit 2 ani in Londra, unde am lucrat si am interactionat cu oameni din toate colturile lumii, fapt ce-mi confera astazi posibilitatea de a vorbi fluent engleza.
Sunt o persoana foarte rabdatoare si deschisa, ce considera ca o limba straina poate fi invatata la orice varsta si tocmai din acest motiv, pretul sedintelor mele este unul accesibil pentru toate buzunarele :)
Pret pentru o ora: 30 lei
Pret pentru doua ore: 45 lei
Sedintele se pot sustine atat in format online, prin intermediul platformelor Zoom, Google Classroom, Microsoft Teams, etc (chiar si Messenger sau Whatsapp), cat si fizic, pentru persoanele domiciliate in Craiova, la resedinta acestora.
I'm looking forward to meeting you! :)