Diana M.

Diana M.

Responds within 48 hrs, to 100% of messages
100% 48 h+
Acceptă studenți noi

Diana M.

Acceptă studenți noi

Meditatii pe intelesul tuturor la preț grozav!

  • Oferă lecții online
  • De la  50 RON
  • Timp preferat: după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 50 RON
Timp preferat: după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Numele meu este Diana si in prezent lucrez ca pilot în cadrul MAI. Am absolvit in 2023 Academia Fortelor Aeriene “ Henri Coanda” din Brasov, la sectia Piloti Avion ca șef de promoție si in anul 2020 Colegiul National Militar “Stefan cel Mare” din Campulung Moldovenesc (sectia Matematica-Informatica) . Pregatesc elevi pentru examenul de bacalaureat la lb. romana, matematica si biologie vegetala si animala si pentru admitere in invatamantul militar superior la matematica si lb.engleza. Detin Certificat Cambridge nivel C1 Advanced si certificat Ecdl . Am sustinut examenul de bacalaureat la lb. Romana (9.75) Matematica M1 (9.50) si Biologie vegetala si animala(10),iar acestea, alaturi de lb. Engleza, sunt materiile mele preferate. Îmi doresc să vă sustin in parcursul vostru si sa va fiu alaturi pentru reusita mult visata!

Tipuri de lecții

Matematica

Vom incerca sa rezolvam exercitiile in cel mai usor mod, astfel incat sa fie facilitata invatarea rapida si reusita la examene.

60 RON / 60 min
Română

Lectia se bazeaza pe intelegerea cerintelor si a modului de rezolvare pe care un profesor corector il apreciază. Formularea raspunsurilor coerente și clare este foarte importanta la aceasta materie. Ne vom axa pe formarea unui stil cat mai general si aplicabil, indiferent de subiect. Reusita 100%.

50 RON / 60 min