Camelia S.

Camelia S.

Camelia S.

Hej! Cursuri de limba suedeza

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:

Опис

Hej! Trevligt att träffas! Profesor doctor in istoria limbii suedeze ofer cursuri/meditatii online (Skype, Zoom) de limba suedeza pentru orice nivel (A1-C2), de la elevi de scoala primara, la facultate si testari recunoscute in Suedia (examenele Swedex si TISUS), precum si cursuri specializate pentru personalul medical (medici, asistente si studenti la medicina) pentru obtinerea legitimatiei de practica medicala de la Socialstyrelsen.

Metoda de predare este practica, interactiva si centrata pe student. Se va pune accent pe insusirea pronuntiei standard (Rikssvenska), cu melodia specifica limbii suedeze, exersarea gramaticii si vocabularului pe domenii de comunicare obisnuite. Pe langa invatarea limbii, cursurile se axeaza si pe informatii despre societatea suedeza si spatiul nordic, cultura si traditii.

Ofer de asemenea ajutor pentru interviurile de angajare in Suedia atat pentru personalul medical cat si pentru alte profesii (pregatire CV, scrisoare de intentie, tips) precum si alte informatii si sfaturi utile despre acomodarea in Suedia sau cursurile de la SFI (Svenska för invandrare)

Materialele de studiu sunt gratis si sunt cele recomandate de Folkuniversitetet si SFI, plus fise extra despre notiuni de gramatica, prezentari power point si materiale video. Limba de predare poate fi atat romana, cat si engleza.

Experienta de predare in domeniul medical (colaborare cu medici, asistente, farmacisti si studenti rezidenti pentru a profesa in Suedia). Experienta de predare pentru firme si angajati in sistemul corporate (CGS, Genpact, Oracle etc.)
Experienta de predare si consiliere pentru elevii de liceu in vederea studiilor universitare in Suedia (Stockholm Uni., Uppsala Uni., Karolinska Institutet)
Cursurile pot fi de tip individual, semi-individual si grupe. 100 lei/ sedinta individual (2h) sau 80 lei/ sedinta semi-individual/ de grup (2h) 50 lei/ sedinta de 1h/ conversatii la fika (språkcafé)
Ofer chitanta/factura