Găsirea unui meditator bun poate fi ceva foarte dificil. Dacă îl găsești în cercul tău de prieteni sau în familie, este ca și cum ai câștiga la loto. Nu toată lumea are pe cineva în zonă la care să poate apela sau pe care să se poată baza.
Dacă îți desfășori căutările online, consultă profilul meditatorilor. Acesta poate spune multe despre un meditator. Îți poți pune întrebări precum:
Nu trebuie să scoți nimic din calcul atunci când îți pui aceste întrebări. De obicei, dacă ai dubii însă îți spui „lasă, că merge și așa”, se întâmplă exact opusul. Dacă nu ești presat de timp, poți contacta mai mulți meditatori și poți să-i compari, alegând ce ți se potrivește cel mai bine sau poți plănui împreună cu fiecare dintre ei o lecție de probă.
În timpul meditațiilor, vei primi și confirmarea faptului că ai ales meditatorul potrivit.
Unele dintre sfaturile de mai jos sunt foarte importante de observat nu doar în timpul primei ore, ci și pe parcurs.
Meditatorul ar trebui să fie în primul rând om și să fie capabil să își adapteze stilul de predare la nevoile tale. Unii pot beneficia doar de supraveghere, alții au nevoie de cooperare, deci adaptabilitatea este foarte importantă.
Fiecare meditator ar trebui să vină pregătit pentru o oră. Dacă acesta nu a întrebat încă de la început ce anume materie sau subiecte specifice ai nevoie să parcurgi, șansele ca meditațiile să nu fie calitative sunt destul de mari.
E foarte simplu. De exemplu, dacă îți promite că îți va trimite o temă, materiale sau orice alte informații utile prin e-mail, acesta ar trebui să își respecte promisiunea. De asemenea, daca ați făcut, de exemplu, meditații pentru examenul de bacalaureat, acesta ar trebui să revină și să solicite un update, să arate interes față de rezultatele pe care le-ai obținut.
Cu aceste detalii poți deosebi meditatorii excepționali de cei mediocri sau doar buni.
Cauți meditații la matematică? Găsește meditatorul corect la matematică pentru meditații online sau în persoană, aproape de tine.