Visterniceanu S.

Visterniceanu S.

Відповідає протягом 48 годин на 50% повідомлень.
50% 48 год.+
Приймає нових учнів

Visterniceanu S.

Приймає нових учнів

Meditatii Logica,Limba Romana simplificate fara tocit invatat practic

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  40 RON/год.
Ціна Від 40 RON/год.
Предмети:

Опис

Te-ai lasat pe ultima suta de metri iar bac-ul te prinde din urma? Profesorii nu explica bine la clasa,prea multa teorie?Eu am simplificat munca ta.
Te voi ajuta sa intelegi aceasta materie prin jocuri si asocieri distractive fara ca tu sa trebuiasca sa tocesti.De asemenea eu iti voi oferi parametrii unei rezolvari corecte a fiecarui subiect in parte plus secretele care m-au ajutat pe mine sa obtin nota 10 la bac. Nota cea maxima iti bate la usa,ce faci mai astepti?Pretul este de 40 lei/ora. Iar meditatiile pot avea loc atat in mediul online cat si fizic.
Iar pentru ca valorific timpul si portofelul tau am sa-ti ofer un discount de pana la 30% la cel mai tare CURS pentru logica astfel ca in loc de 69 de lei tu platesti doar 49 de lei,ce contine cursul te intrebi?
Cursul contine:
-scheme pentru fiecare lectie
-suport de curs
-o culegere complet GRATUITA cu probleme de logica
-un mini-curs care te ajuta sa rezolvi fiecare subiect CORECT conform baremului iar tu sa fi mai aproape de nota dorita la examen
-suport la fiecare pas
- asistenta in corectarea testelor GRATIS
-teste rezolvate pentru ca TU sa ai modele
-Simulare de 3 ore GRATUITA
Gata cu meditatiile fara rezultat, gata cu stresul pentru examen asigura-ti acum nota 10 la bac pentru doar 49 de lei iar la finalul cursului vei avea parte de o simulare GRATUITA pentru ca Tu sa vezi prorpiul tau progresez.Ce mai astepti?

Типи уроку

Standard lesson

40 RON / 55 хв.