Preda R.

Preda R.

Відповідає протягом 24 годин на 100% повідомлень.
100% 24 год.
Приймає нових учнів

Preda R.

Приймає нових учнів

Actorie = Terapie

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  55 RON/год.
Ціна Від 55 RON/год.
Предмети:

Опис

Heii, eu sunt Rafa , am 23 de ani , am absolvit facultatea de actorie la clasa actorului Adrian Titieni, iar acum studiez la master ,profilul actorie de music-hall. Abia aștept să lucrez cu tine, să-ți pot împărtăși toate cunoștințele mele, să te pot ajuta să te dezvolți personal , să-ți creezi un repertoriu profesional , să dobândești o dicție foarte bună, să scapi de bariere, să-ți înfrângi anumite probleme personale pentru că vom lucra foarte mult cu emoțiile și să evoluezi . Actorie =Terapie
Ce vom face ?
- Vom lucra împreună pentru a realiza un repertoriu profesional, cu cele mai bune variante de texte potrivite tipologiei tale, pentru a-ți folosi la concursul de admitere la orice facultate de actorie.
- Vom sparge bariere prin joacă . ( jocuri de atenție distributivă, jocuri de dezinhibare, jocuri de coordonare, improvizație, mișcare ritmică)
- Vei învață cum să respiri corect încât să îți susții vocea în momentul în care interpretezi, fie text ,fie cantec, fie atunci când ai replici pe mișcare cu efort.
- Vei experimenta diferite tipologii de roluri, diferite stări și situații , vei reuși să înțelegi mult mai bine gândurile și dorințele oamenilor și mai ales te vei cunoaște pe tine mult mai amănunțit, asta te va ajuta cu siguranță și în viață .
Abia aștept să lucrăm împreună!

Типи уроку

Standard lesson

55 RON / 55 хв.