Anastasia A.

Anastasia A.

Приймає нових учнів

Anastasia A.

Приймає нових учнів

Meditații pentru Bacalaureat

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  100 RON/год.
Ціна Від 100 RON/год.
Предмети:

Опис

MODALITATE DE CONTACT: anastasia1.apostol @gmail.com
Numele meu este Anastasia Apostol și sunt studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, din cadrul SNSPA, București. Sunt o bună cunoscătoare a disciplinelor umaniste, fiind absolventa unui colegiu național de prestigiu din Prahova, a specializării științe sociale. Am obținut rezultate deosebite pe tot parcursul meu școlar și o medie excelentă la examenul de Bacalaureat. Sunt o persoana empatică, dedicată și capabilă de a întreține o bună comunicare în relația cu elevii mei.

Ofer meditații la LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, ISTORIE și LOGICĂ, COMUNICARE ȘI ARGUMENTARE, în vederea promovării examenului de BAC.
+ meditații la lb. engleză pentru cei mici

Sesiunile de pregătire se desfășoară ONLINE pe diverse platforme pentru a putea fi accesibil oricui să participe la sesiunea de pregătire, indiferent de locul în care se află.
În colaborarea cu mine vei avea parte de un program flexibil, adaptat nevoilor și dorințelor tale, dar mai ales, capacității tale de acumulare a informațiilor. În plus, pun la dispoziția elevilor mei o serie de reduceri in ceea ce privește costul sesiunilor de pregătire.

Rata de promovabilitate obținută în urma experienței mele cu persoanele pe care le-am ajutat până acum este de 100%, așa că nu ezita să mă contactezi pentru meditații la una sau mai multe dintre disciplinele enumerate mai sus.

Типи уроку

logică, argumentare și comunicare

pentru Bacalaureat 0 7 2 6 4 8 8 6 1 4

100 RON / 120 хв.