George B.

George B.

Приймає нових учнів

George B.

Приймає нових учнів

Meditații la BIOLOGIE pentru facultatea de medicină - online/fizic

Предмети:

Опис

Mă numesc George, sunt student în anul 5 la Facultatea de medicină din Bucuresti. Ofer sedințe de pregătire la biologie pentru admiterea la medicină (generală/dentară) la oricare facultate din țară, dar cu accent pe centrele universitare din: București, Iași, Târgu Mureș, Constanța, Craiova și Cluj.
Meditez elevi la biologie dinainte să ajung student la medicină. Am început cu colegii de clasă pe care îi ajutam când aveau nelămuriri și am descoperit că îmi place foarte mult sentimentul pe care mi-l dă o persoană atunci când a înțeles cu adevărat ce i-am explicat. Cu o experiență de peste 6 ani în meditații și în același timp student, consider ca pot ușura munca oricarui elev care are bunăvoință și determinare pentru a deveni student la medicină și, în viitor, medic.
Ședințele de pregătire durează minimum două ore (cu pauză între cele două ore), se desfășoară online/fizic (dețin locație unde să desfășor meditațiile) și se pot împărți în ședințe de teorie sau teste grilă. Ofer toate materialele necesare înțelegerii textelor din noua bibliografie de admitere plus informații suplimentare ce vin în ajutorul viitorului student la medicină.
Pentru întrebări, sunt disponibil oricând!