Iulia A.

Iulia A.

Відповідає протягом 48 годин на 50% повідомлень.
50% 48 год.+
Приймає нових учнів

Iulia A.

Приймає нових учнів

Evaluarea Naționala și Bacalaureat: Limba Română/ Istorie/ Sociologie

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  140 RON/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 140 RON/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Bună ziua! Numele meu este Iulia. Datorită pasiunii pentru pedagogie și înclinației pentru științele umaniste, lucrez cu elevi de toate vârstele în licee și școli gimnaziale, susțin training-uri și îi pregătesc pentru realizarea diferitor activități ce au ca scop dezvoltarea personală și profesională. Sunt formator acreditat pentru elevi și adulți, cu o experiență în domeniul educației de peste 8 ani.

Vă pot ajuta să absolviți examenul de română/istorie/sociologie cu o notă cât mai mare, învățând să învățați, fără să tociți teoria stufoasă din programă, precum eseurile. Unul din rezultatele pe termen lung ale metodei mele de predare este îmbunătățirea gândirii critice si analitice, foarte importantă în următorul ciclu de învățământ (cel liceal sau universitar), dar și pentru o bună dezvoltare a tânărului în societate.

Folosesc metode moderne de predare, explicații pe înțelesul elevlui, schițe și scheme ce și-au dovedit eficiența și eficacitatea. Rezolvăm subiecte de examen și ne axăm pe interpretarea corectă a textului.

• Materiale gratuite și platforme educaționale
• Exerciții interactive prin care teoria învățată este aplicată
• Îmbunătățirea gândirii critice si analitice
• O asimilare rapidă a informațiilor folosind ilustrații și culori ce stimulează înțelegerea și memorarea

PRIMA ȘEDINȚĂ ESTE GRATUITĂ! Cer si ofer maxima seriozitate!

Типи уроку

Limba Română

Bună ziua! Numele meu este Iulia, sunt formator acreditat pentru elevi și adulți, cu o experiență în domeniul educației de peste 5 ani. Datorită pasiunii pentru pedagogie și înclinației pentru științele umaniste lucrez cu elevi și adulți de toate vârstele, susțin training-uri și îi pregătesc pentru realizarea diferitor activități ce au ca scop dezvoltarea personală și profesională. Vă pot ajuta să absolviți examenul de română cu o notă cât mai mare, învățând să învățați, fără să tociți teoria stufoasă din programă, precum eseurile. Unul din rezultatele pe termen lung ale metodei mele de predare este îmbunătățirea gândirii critice si analitice, foarte importantă în următorul ciclu de învățământ (cel liceal sau universitar), dar și pentru o bună dezvoltare a tânărului în societate. Folosesc metode moderne de predare, explicații pe înțelesul elevlui, schițe și scheme ce și-au dovedit eficiența și eficacitatea. Rezolvăm subiecte de examen și ne axăm pe interpretarea corectă a textului

140 RON / 60 хв.
Socilogie- Bacalaureat

140 RON / 60 хв.
Istorie- Bacalaureat

140 RON / 60 хв.
Bogdan B.

Bogdan B.

Неперевірена заявка

Iulia este o profesoara foarte implicata in educatia elevilor sai, nepotul meu a facut pregatire cu ea si sunt foarte multumit de rezultatele pe care le-a avut la examen. Va multumesc inca o data pentru ajutor!