Gabriela S.

Gabriela S.

Gabriela S.

Profesoară, ofer meditații la matematică, informatică și limba germana

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:

Опис

Ofer meditatii la informatica (atat programare C/C++, cat si operare Microsoft Office/HTML), matematică și limba germană la orice nivel. Asigur pregatire in vederea examenelor (evaluare nationala/bacalaureat/admitere facultate/ECDL/certificat de limba), pentru recuperare a materiei, inclusiv performanta. Provin dintr-o familie de profesori, am studiat la Facultatea de Automatica si Calculatoare, am absolvit cursuri de Psihologia educatiei, Pedagogie, Instruire asistata de calculator, precum si Managementul clasei de elevi.
Am obtinut numeroase premii la concursuri interjudetene si natinonale, calificari la etapa nationala a Olimpiadei de Informatica si certificari precum ECDL sau CISCO.
Am invatat limba germana din familie(bunicii mei sunt nascuti si crescuti in apropierea Vienei), ulterior am studiat in scoala generala (in clasa a 5-a am dat examen pentru a intra in clasa de intensiv cu 5-6 ore de germana/saptamana),
urmand sa aprofundez in liceu si acum in cadrul facultatii. In afara de acestea, ascult muzica, ma uit la filme/emisiuni in germana si vorbesc frecvent cu rudele/prietenii din strainatate.
Sunt o persoana calma, blanda, dar riguroasa. Ofer servicii de cea mai buna calitate, folosesc metode moderne de predare si reusesc sa starnesc curiozitatea elevului pentru matematica, informatica, stiinte exacte, precum și cultura germana.
Garantez calitatea pregatirii dupa o experienta de peste 7 de ani in domeniu, iar rezultatele vorbesc de la sine.