Adriana S.

Adriana S.

Відповідає протягом 48 годин на 25% повідомлень.
25% 48 год.+

Adriana S.

Cele mai bune meditații la limba română

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  80 RON/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Ціна Від 80 RON/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Предмети:

Опис

Dragi părinți și elevi,

Mă bucur să mă aflu pe această platformă știind că pot veni în ajutorul elevilor și îndrumându-i pe aceștia în demersul lor pedagogic, ajutându-i să obțină performanțele mult dorite, ulterior să își atingă obiectivele.
Sunt o persoană răbdătoare, empatică, cu experiență în lucrul cu copiii, de toate vârstele. Sunt flexibilă și ușor adaptabilă pe nevoile fiecăruia în parte.

Pot ajuta elevii atât din ciclul primar, experiență dobândită în cei 4 ani de liceu, cât și pe cei din ciclul gimnazial, aprofundând modulul psiho-pedagogic din cadrul Facultății de Științe ale Educației, ale Universității din Bucuresti.

Fiecare copil e unic, iar fiecare dintre ei au un stil de învățare diferit, însă sunt sigură că în colaborarea noastră vom reuși să depășim cu succes piedicile fiecăruia.

Pasiunea pentru cariera didactică a luat naștere încă din copilărie, lucru ce a evoluat de la o simplă dorință la ceva concret, totodată căutând contexte prin care pot aprofunda noțiunile deja asimilate și de a-mi dezvolta “setea de cunoaștere”.

Consider că, educația copilului este fundamentală, iar dezvoltarea acesteia are nevoie de susținerea părinților, în primul rând.

Типи уроку

Standard lesson

80 RON / 55 хв.