Ancuța C.

Ancuța C.

Responds on average within 12 hrs
12 hr
Accepts new students

Ancuța C.

Accepts new students

Engleză Online/Iași

  • Offers online lessons
  • From  100 RON/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 100 RON/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Hello there, eu sunt Ancuța și facilitez sesiuni de învățare a limbii engleze din 2018.
Am finalizat atât facultatea de litere la UAIC cât si modulul psihopedagogic.
Am fost plecată de 3 ori in SUA, motiv pentru care te pot pregăti și pentru interviul de la ambasada/cu angajatorii. Apoi un an in Spania, timp in care am făcut voluntariat in 4 licee din Elche ca profesor de engleză si am colaborat in paralel cu centrul internațional din cadrul universității pentru a pregătii studenții pentru interviuri, crearea unui CV si elemente de baza din engleza la locul de munca.
Lucrez atat cu copii începând cu vârsta de 6 ani cât si cu adulti de toate vârstele.
Deoarece știu cât de importante sunt comunicarea, înțelegerea si indrumarea, pregătirea mea in calitate de meditator include si o multitudine de cursuri de dezvoltare personală si certificările atat de trainer cât si de coach international.
Prin urmare, meditațiile pe care le ofer includ nu doar înțelegerea si practicarea limbii cât si susținere, orientare, blândețe si un cadru de siguranță pentru tine/ pentru copilul tău. Caut constant sa ofer cel mai bun mediu de învățare si exprimare, un mediu in care greșelile nu doar ca nu sunt blamate ci sunt încurajate si folosite ca un vehicul pentru creștere. Folosesc materiale variate (audio, scrise) si adaptate pentru nevoile fiecărei persoane.
Hai sa descoperim impreuna o lume in care engleza este ușoară, logica și distractivă!

Pentru o discuție și detalii: c .ancutaa @ yahoo. com

Lesson types

Standard lesson

100 RON / 55 min

References (6)

+ add reference
Diana M.

Diana M.

Unverified reference

Cu ajutorul Ancuței am reușit sa îmi clarific punctual chestiuni gramaticale și sa le înțeleg intr-o maniera care are sens pentru mine. Acum înțeleg de ce folosesc un anumit timp verbal, ce transmit când îl folosesc și îmi vine mult mai ușor sa mă exprim. Ancuța explică logic și simplu. Dat fiind ca eu predau limba italiana, pot spune ca e printre puținii profesorii care isi adaptează stilul de predare omului, nevoilor și cerințelor acestuia. Ancuța foloseste tehnici care chiar ajung la tine si reușește sa “vorbească” pe limba ta.

Roxana M.

Roxana M.

Unverified reference

Învățarea limbii engleze a devenit o necesitate pentru aproape oricine, dar cu atât mai mult pentru mine, când am plecat pentru prima dată în America prin intermediul programului Work&Travel pentru studenți. Ancuța m-a ajutat și mi-a pus bazele limbii engleze astfel încât am reușit să trec cu brio peste interviul cu angajatorul si interviul de la ambasadă pentru Viză, dar si să mă descurc să vorbesc fluent în America. Recomand cu drag!

Adrian F.

Adrian F.

Unverified reference

Ancuta este o persoana foarte calma si intelegatoare. Te sustine pe tot parcursul invatarii si iti da exact increderea in tine de care ai nevoie pentru a evolua. M-a ajutat foarte mult cu lectiile de gramatica, cu crearea unui CV foarte bine pus la punct si cu purtarea de conversatii libere pregatindu-ma pentru interviul dorit. Datorita ei am reusit sa ma angajez la una din cele mai mari companii internationale unde limba engleza este o cerinta obligatorie. Daca sunteti dornici sa iesiti din zona de confort si sa va oferiti noi oportunitati, va recomand cu toata increderea sa apelati la Ancuta, rezultatele se vor vedea chiar dupa primele sedinte.

Maria C.

Maria C.

Unverified reference

Anca este un profesionist ce abordeaza un stil de predare adaptat fiecarui student, in functie de nivelul si nevoiele sale. Eu am optat pentru imbunatatirea nivelului conversational. Empatica, implicata in sesiuni, mereu propune teme din sfera de interes. Consider ca prezinta calitatile si cunostintele necesare atat de limba engleza cat si abilitati de comunicare, astfel o recomand cu drag.

Paula T.

Paula T.

Unverified reference

Ancuta te face sa te simti foarte comod si inteles la meditatii. Nu trebuie sa iti faci griji atunci cand faci o greseala pentru ca ea este o persoana foarte calma si intelegatoare. Gramatica este explicata foarte bine, practic si pe intelesul tuturor. Cred ca oricine isi doreste sa invete limba engleza si poate se simte stanjenit poate sa apeleze cu incredere la Ancuta.