David L.

David L.

Responds within 12 hrs, to 80% of messages
80% 12 hr
Accepts new students

David L.

Accepts new students

Meditații franceză cu vorbitor NATIV

  • Offers online lessons
  • From  100 RON/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 100 RON/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

VORBITOR NATIV de limba franceză și română, profesor, trainer și traducător, cu experiență de peste 7 ani în predarea limbii franceze.

—- CE OFER?—- Pregătire pentru limba franceză, la orice nivel (A1-C2)

Pregătire pentru examenele DELF/DALF Pregătire pentru emigrare, interviuri, consiliere pentru obținerea unui loc de muncă cu lb. franceză

Pregătire pentru Academia de Poliție, Jandarmi etc.

— DE CE EU? — Sunt VORBITOR NATIV de limba franceză și română, cetățean francez și român, și înțeleg foarte bine toate dificultățile care pot apărea în momentul în care se învață o limbă străină.

Vă propun să uităm metodele tradiționale care au fost dovedite ineficiente și să ne axăm strict pe partea de comunicare. Competențele într-o limbă străină nu țin de cât de multe informații cunoaștem despre acea limbă, ci de câtă încredere avem în ceea ce cunoaștem deja atunci când le folosim în convorbire și să progresăm cu răbdare și perseverență. Dacă aveți mai multă încredere în cunoștințele voastre și nu vă impuneți bariere artificiale, puteți învăța mult mai repede și, cel mai important, plăcut!

Competențele cele mai importante țin de creativitate, improvizare și încredere, nu de cât de bine cunoaștem conjugările verbelor.

V-ați întrebat vreodată de ce nu puteți comunica eficient în ciuda tuturor eforturilor depuse de-a lungul timpului prin diverse metode?

Totul pornește de la lipsa de exercițiu în comunicare. Vă propun o ședință de probă în care să vă explic principiile pe care mă bazez pentru a vă ajuta să deprindeți încredere în exprimare indiferent de context.

Dacă vă doriți ceva diferit față de ce se predă în mod general, centrat strict pe nevoile voastre și pe situația voastră actuală, vă propun să începem o colaborare.

Ședințele se desfășoară exclusiv INDIVIDUAL, nu lucrez în grupe decât dacă acest lucru se dorește în mod absolut. De asemenea, lucrez atât online, cât și la domiciliul meu sau al cursantului. De-a lungul timpului, am pregătit medici, avocați, oameni de afaceri, precum și artiști (Irina Rimes), având rezultate deosebite cu fiecare dintre aceștia, reușind să își atingă obiectivele lingvistice într-un timp relativ scurt.

Sună bine? Atunci, aștept să mă contactați! Garantez reușită, ofer și cer seriozitate.

Lesson types

Standard lesson

100 RON / 55 min

References (7)

+ add reference
The R.

The R.

Unverified reference

Facusem pret de 11 ani cursuri de franceza in cadrul scolii, liceului, etc., insa nici un profesor nu a putut sa mi inspire atat pasiune cat si incredere ca David Le Roy. Dupa 11 ani de zile pierduti din punct de vedere a limbii franceze, David m a ridicat la un nivel de B2 in doar 8 luni. Metodologia lui este ceva ce n am mai intalnit pana acum. Noi nu ne ocupam de gramatica si de teorie cat ne ocupam de practica, deoarece, una este sa inveti o limba, iar alta este sa o practici. Voi cauta profesori de limba spaniola, italiana, portugheza, etc. care sa aiba metodologii similare cu Domnul Le Roy, deoarece eficienta acesteia este pur si simplu uimitoare. Recomand cu incredere!

IOANA B.

IOANA B.

Unverified reference

Experienta mea cu invatarea limbii franceze a inceput in anul 4 de facultate cand am hotarat sa urmez cursurile Institutului Francez din Bucuresti. Considerand ca dupa acele cursuri nu am reusit sa invat foarte multe lucruri, pentru ca urmam o structura clasica, am renuntat la idee pana cand in primul an de Master am hotarat sa aplic pentru o bursa in Franta, la o universitate unde cursurile erau in franceza. Asa ca l-am contactat pe David si dupa aproximativ 4-5 luni de cursuri am reusit sa am un nivel destul de bun incat sa pot studia in aceasta limba si sa ma integrez in societatea de acolo. Profesionalismul si modul in care abordeaza cursurile m-au facut sa le continui si chiar sa am un parcurs constant in invatarea limbii franceze, intrucat lucram de 2 ani impreuna. Cursurile noastre se bazeaza foarte mult pe comunicare si pe exprimarea libera, iar faptul ca abordam diversii subiecte, cat mai interesante si nu simt ca ma plictisesc dupa atata vreme, m-au facut sa vad aceste "meditatii" ca pe simple discutii cu un prieten. Cred ca este foarte important sa alegi indrumatorul potrivit atunci cand vrei sa inveti ceva pentru ca te poate ajuta sa descoperi ca o nevoie poate deveni o pasiune din care ulterior chiar sa ai beneficii. Donc, je vous recommande de choisir David si vous voulez apprendre la langue francais de la maniere la plus efficace avec un professeur super cool! :)

Paul

Paul

Unverified reference

Am inceput meditatiile cu David cu 1 an si jumatate in urma. Pot spune ca singura abiliate in franceza pe care o aveam la momentul acela era sa pot citi si intelege la un nivel foarte de baza. In momentul de fata, pot spune cu mana pe inima ca am atins obiectivul pe care mi-l propusesem si anume sa pot purta conversatii cu persoane din orice mediu social, precum si sa pot scrie cat mai corect. Voi pleca in Franta in scop profesional, pentru a lucra la un spital pentru cel putin 6 luni, iar David a reusit sa imi ofere singuranta si increderea de care aveam nevoie prin limba pe care mi-a predat-o. Pe langa un profesor desavarsit, a devenit foarte rapid si un adevarat prieten.

Dam B.

Dam B.

Unverified reference

Les cours avec David sont parfaits, sa méthode d'enseignement est très efficace et est basé sur la communication, les progrès se voient rapidement. Merci David pour tes cours !!

Cezar B.

Cezar B.

Unverified reference

Colaborarea mea cu David a avut ca scop initial pregatirea examenului Dalf pe care nu l-am mai sustinut ulterior deoarece nu mi-a mai fost necesar. Insa, toata pregatirea m-a ajutat enorm in a-mi perfectiona limba franceza formala/ culta pe care o utilizez in mod curent acum in viata profesionala. David este o persoana deschisa si un profesor excelent pe care il recomand tuturor.