Dobrota M.

Dobrota M.

Responds within 20 hrs, to 80% of messages
80% 20 hr
Accepts new students
Free trial lesson

Dobrota M.

Accepts new students
Free trial lesson

Meditatii chimie+biologie

  • Offers online lessons
  • From  80 RON/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 80 RON/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:

Description

Buna! Sunt studenta in anul III la UMFCD, unde am intrat la buget. Am obtinut nota 10 in examenul de Bacalaureat la disciplina Chimie Organica, sunt olimpica nationala la chimie si am experienta de 3 ani in meditatii. Sedinta se va desfasura online, pe Google Meet. Ofer meditatii atat pentru bacalaureat(chimie organica), dar si pentru admiterea la facultate(chimie+biologie Corint) 👩‍🔬👩🏼‍⚕️👨🏻‍⚕️Am pregatit de 2 ani persoane care au sustinut admiterea in diverse centre :Bucuresti, Iasi, Cluj, Craiova , dar si pentru bac/olimpiada si am avut rezultate frumoase! Pot atasa dovada in privat. De asemenea am fost voluntar meditator in proiectul Kids2med.
Pentru cine doreste meditatii chimie+biologie pentru admitere pretul este de 80 lei/2h !!🧚🏻‍♀️ Pentru mai multe detalii astept mesajele vostre in privat!🤍

Lesson types

Lecție de probă

Discutam despre introducerea in chimia organica sau in biologia corpului uman si ne cunoastem mai bine.

Free / 20 min
Chimie - introducere in chimia organica

Vom discuta despre ce inseamna chimia organica, elemente organogene, tipuri de atomi de C, hibridizare, electroni neparticipanti si participanti, tipuri de legaturi chimice din substantele organice, calcularea nesaturarii echivalente in doua moduri, tipuri de catene.

80 RON / 120 min
Chimie - Hidrocarburi

Recapitulam notiunile importante de la hidrocarburi, dar si detalii si facem grile impreuna + va raspund la intrebari din grile sau materie.

150 RON / 120 min