Horia P.

Horia P.

Responds within 30 hrs, to 60% of messages
60% 30 hr
Accepts new students

Horia P.

Accepts new students

Împreună, facem din bac o plăcere și nu o povară

Price From 130 RON/hr
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Numele meu este Horia, sunt student la Facultatea de Cibernetica, Statistica și Informatica economică, specializarea Cibernetica economică. Am absolvit Colegiul National Sfântul Sava, specializare matematica-informatica și am avut rezultate excepționale la Evaluarea Naționala și la Bacalaureat, respectiv nota 10 la matematica și la fizica. Ofer meditatii la matematica și fizica pentru clasele IX-XII, in scopul consolidării cunoștințelor si pentru pregătirea examenului de Bacalaureat.

▪️Ședințele se vor desfășura online, pe platforme specializate care sa faciliteze predarea și înțelegerea materiei și vor fi însoțite de materiale suplimentare pentru aprofundarea lecțiilor.

▪️Ofer suport permanent pe Whatsapp sau Facebook in afara orelor de medit


Lesson types

Matematica clasele 5-12

Pregătire Evaluare Nationala/Bacalaureat. Rezultate excepționale, lectii explicate logic.

130 RON / 120 min

References (2)

+ add reference
Carol L.

Carol L.

Unverified reference

Horia m-a ajutat sa inteleg matematica si sa am rezultate bune la scoala si la examene. Preda foarte clar si are rabdare sa explice fiecare nelamurire de a mea. Recomand lectiile cu Horia!

Daria C.

Daria C.

Unverified reference

Un profesor excepțional, apropiat și înțelegător cu elevii săi. A fost mereu deschis sa primească intrebari și mi-a oferit materiale auxiliare personalizate pentru aprofundarea teoriei. Am obținut la examen nota dorita datorită lui Horia. Recomand cu încredere!