Alina E. Verified identity

Alina E.

Responds within 5 hrs, to 70% of messages
70% 5 hr
Verified identity
Accepts new students

Alina E.

Accepts new students

Admitere medicinal/ BAC

  • Offers online lessons
  • From  50 RON/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 50 RON/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

💡Cine sunt?
Numele meu este Elena Burlacu și sunt studentă în anul V la Facultatea de Medicina din București. Încă din anii de liceu mi-am descoperit pasiunea pentru chimie și am început să predau din primul an de facultate, având acum o experiență de patru ani și rezultate remarcabile la examenul de admitere și bacalaureat.
Mă bazez pe înțelegerea materiei și pe atenția acordată fiecărui elev, considerând că primul pas în procesul de învățare este înțelegerea noțiunilor.
Am conceput materiale special pentru mediul online și personalizate scopului orei de pregătire (admitere/bacalaureat), așadar elevii din echipa mea vor beneficia de cele mai noi și eficiente metode de învățare.

📚La ce putem face pregătire împreună?
✅ Chimie bacalaureat (organică, anorganică)
✅ Chimie admitere
✅ Chimie școală


🔎Ce mă recomandă?
▫️ Experiența în predare
▫️Materiale concepute special pentru mediul online
▫️ Rezultate remarcabile atât la examenul de admitere, cât și la cel de bacalaureat
▫️ FEEDBACK excelent de la elevi și părinți
▫️Evaluări constante, urmărirea progresului elevului

🥳 Hai să ne cunoaștem și să găsim cea mai bună variantă de pregătire pentru tine. Împreună putem atinge „REUȘIT” la cele mai importante examene întru-un mod interesant, captivant și fără sute de pagini de învățat.

📞 Pentru mai multe informații mă puteți contacta

Lesson types

Standard lesson

50 RON / 55 min

References (2)

+ add reference
Francesca A.

Francesca A.

Unverified reference

Explicatii utile si concise. O comunicare foarte buna cu elevii, care consolideaza asimilarea logica a materiei intr-un timp record. Este o persoana foarte dedicata, iar materialele sunt reprezentate atat de scheme relevante, cat si de sinteze sau sau notite suplimentare, care sunt de mare ajutor. Recomand cu încredere!

Bianca T.

Bianca T.

Unverified reference

A fost o experienta unica în care am învățat ca dacă nu ma focusez pe ceea ce trebuie sa învăț,nu voi avea rezultatele pe care le aștept .Majoritatea informațiilor au fost mai ușor de înțeles datorita modului în care ne a fost tranmisa informația de la meditatoare.Ne a introdus diferite scheme în a ne fi mai ușor sa înțelegem tot ce era scris în carte.Rabdarea a fost arma în toată aceasta experienta, deoarece a fost nevoie de multa răbdare în a ma face sa înțeleg anumite lucruri, a repetat de multe ori aceleași informații astfel încât sa fie sigura ca acea informație a rămas fixata în capul meu.