Paula C.

Paula C.

Responds within 42 hrs, to 100% of messages
100% 42 hr
Accepts new students

Paula C.

Accepts new students

Meditații engleză și japoneză, raport calitate-preț excelent!

  • Offers online lessons
  • From  75 RON/hr
Price From 75 RON/hr
Tutoring subjects:

Description

IMPORTANT!

Am observat ca tot primesc solicitări pe acest site, însă eu nu mai am cont premium și nu pot răspunde solicitărilor aici. Rog persoanele interesate să mă contacteze prin alte mijloace. Aici nu pot lăsa numărul de telefon, deoarece site-ul nu îl afișează, dar ma găsiți pe alte site-uri de meditații după nume și locație (Lugoj). Mulțumesc!

Iar acum, mai multe despre mine...

Mă numesc Paula Corciu, am 27 de ani și ador să fiu profesor! Am o experiență de aproximativ 5 ani în predarea de ore particulare, iar de-a lungul timpului, am lucrat cu persoane de toate vârstele (de la copii preșcolari până la vârstnici, chiar), atât în particular, cât și în cadrul jobului sau diferitelor programe de voluntariat la care am participat în timpul facultății.
Menționez că am absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș-Bolyai (specializarea Engleză-Japoneză), dar și Modulul Psihopedagogic, și dețin Certificat și Autorizație de Traducător și Interpret, eliberate de Ministerul Culturii, respectiv Ministerul Justiției. Orele predate de mine sunt interactive, distractive (mai ales pentru cei mici care învață foarte bine prin joc), iar atmosfera este una relaxantă. Nu înțelegi ceva, mă întrebi fără jenă, iar eu îți voi explica, în diferite moduri, ori de câte ori este nevoie, până când ai înțeles. :)
Haide să ne cunoaștem și să învățăm împreună!

Lesson types

Engleza - orice nivel

-

75 RON / 90 min