Rares C.

Rares C.

Responds within 1 hr, to 67% of messages
67% 1 hr
Accepts new students

Rares C.

Accepts new students

Limba Engleză pentru admitere, examenele Cambridge de orice nivel (A1 - C2), Literatură Engleză

  • Offers online lessons
  • From  75 RON/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 75 RON/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References Blogs

Description

Salut! Sunt Rareș și sunt student la Facultatea de Litere în cadrul Universității Babeș Bolyai, domeniul Limbă și literatură, specializarea Engleză-Franceză. Sunt un om răbdător și dedicat care iubește să lucreze cu persoane de orice vârstă. Dețin un certificat lingvistic Cambridge, nivel C2 și am predat engleza pentru seniori în cadrul proiectului Comisiei Europene Europe Direct timp de 3 ani.

Îmi place comunicarea și sunt un om deschis dornic să învețe lucruri noi și consider că pe cât îi pot învăța eu pe alții, pe atât pot învăța și eu de la ei.

Pregătesc pentru examenele Cambridge la toate nivelele (A1 - C2), dar și pentru examenul de admitere la Facutatea de Litere din cadrul Universității Babeș Bolyai. De altfel, pe lângă predarea limbii engleze, ofer pregătire și pentru literatura engleză, în cazul elevilor care doresc să meargă la Facultatea de Litere, sau a studenților care nu se descurcă și vor să treacă cu bine examenul din sesiune.

Eu lucrez cu platforma Zoom și Google Classroom, adică pe Zoom se țin întâlnirile online, iar pe Google Classroom se adaugă temele, materialele, suporturile de curs dar și înregistrările ședințelor. Am o metoda de lucru foarte bine organizată în ceea ce privesc testele și corectarea temelor. La curs, stilul meu combină spontaneitatea cu munca asiduă, dar aloc un timp special comunicării și a producerii de mesaje orale. Prefer lucrul individual cu elevul, sau cu o grupă de maxim 2 sau 3 elevi.

Stilul meu de predare este bazat pe comunicare și pe îndeplinirea sarcinilor de lucru. Ședința durează între 1h 30 și 2h, în funcție de complexitatea subiectelor sau de disponibilitatea elevului de a înțelege noțiuni variate. Prefer învățarea prin exerciții și expresia orală și scrisă pentru dezvoltarea aptitudinilor lingvistice pentru meditațiile care se focuseasă pe gramatică sau vorbire. În ceea ce privește ședințele pentru literatura engleză, prefer dezbaterea și înțelegerea profundă a materiei propuse.

Prima ședință este întotdeauna gratuită, urmând ca mai apoi elevul să decidă dacă dorește să continue să colaboreze cu mine. Orele și intervalele orare la care se țin ședințele se stabilesc la finalul fiecărei ședințe, în funcție atât de programul meu, cât și de programul și disponibilitatea elevului.

Lesson types

Standard lesson

75 RON / 55 min

References (1)

+ add reference
Florina B.

Florina B.

Unverified reference

Rareș este o persoană care are cunostintele necesare predarii limbii engleze, explicand pe intelesul tuturor orice nelamurire ai avea legate de aceasta materie . Totodata, este un om dedicat, caruia ii pasa de evolutia cursantilor sai, motivandu-te sa inveti intr-un mod eficient. Meditatiile sunt interactive, Rares este o persoana deschisa, comunicativa, care face ca procesul de invatare sa fie mai placut si usor. Il recomand cu incredere!

Blogs (1)

RECOMANDARE DE CARTE STRĂINĂ

Bună ziua! Numele meu este Rareș și m-am alăturat de curând comunității meetnlearn. Sunt student la Facultatea de Litere a Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca. Sunt meditator de engleză și…