Evelyn A.

Evelyn A.

Accepts new students

Evelyn A.

Accepts new students

English Zen

  • Offers online lessons
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Preferred times: midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:

Description

Cine sunt eu si ce promit sa fac: Profesoara de limba engleza, ma asigur de fixarea cunostintelor deja existente si, pornind de la ele, prin exercitii create special pentru fiecare in parte, consolidam o perspectiva larga in toate aspectele limbii: vocabular, speaking, receptare si intelegere (listening), gramatica si scris.
Cine esti tu: Copilas de orice varsta, licean, student sau adult dornic sa invete limba engleza de la zero sau sa-si imbogateasca cunostintele.
Motoda altfel: Optez pentru predarea limbii engleze aplicate, cu exemple utile din conversatii frecvente si situatii la care suntem supusi in fiecare zi. Indiferent de varsta si nivel, consider ca e extrem de importanta invatarea mecanismului din spatele limbii, astfel incat speakingul si exercitiile practice reprezinta modalitatea cea mai usoara, rapida si placuta de a invata si a stapani engleza.
Metoda personalizata, distractiva si interactiva determina insusirea mult mai rapida a limbii engleze. Astfel, spre deosebire de sistemele clasice de invatare, eu incurajez dezvoltarea capacitatii de a intelege mecanismul din spatele limbii engleze, facilitand procesul de invatare si redare. In cazul copilasilor si al elevilor, rezultatele vor fi satisfacatoare pentru parinti si profesori, insa, indeosebi, extrem de folositoare si benefice pentru ei, in timp ce la adulti se vor vedea imbunatatiri semnificative in tot ceea ce inseamna limba engleza.

Ofer si sedinte de grup si corporate. Astfel, ia-ti colegul de scoala, de serviciu, prietena sau prietenul si veniti sa invatati engleza. Dinamica grupului contribuie la indepartarea tracului si creeaza o atmosfera numai buna pentru speaking, lucru care faciliteaza insusirea limbii.
Va astept cu drag!