Ruxandra M.

Ruxandra M.

Responds within 9 hrs, to 25% of messages
25% 9 hr

Ruxandra M.

Meditații într-un cadru mai relaxat, datorită vârstei mele putând să interacționez altfel cu adolescenții și copiii, la un preț atractiv

Tutoring subjects:

Description

Ofer meditații la Limba și Literatura Română la orice nivel, inclusiv pregătirea pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat. De asemenea, am competențe să ofer meditații și la Limba Engleză (nivel avansat, atestat în prezentare în limba engleză și comunicare științifică), cât și la Limba Spaniolă (nivel B1 de competență atestat de Institutul Cervantes prin certificat DELE). În plus, ofer pregătire și la disciplina Sociologie, pentru Bacalaureat.

Sunt studentă în Anul II la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității din București, iar pe tot parcursul școlar am avut performanțe la învățătură. Experiența cu adolescenții și copiii mi-am format-o în cadrul unui ONG care se ocupă de proiecte educaționale în zonele cu un grad scăzut de alfabetizare din România, participând la astfel de activități și interacționând cu învățăcei de 3 ani.